Loc de munca in Germania ca si ingrijitoare

GoWork.pl

28-04-2015 | EXPIRA LA 28-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Localizarea jobului: in apropierea localitatii Bad Segeberg
Data plecarii: 06.05.2015
GoWork angajeaza femei care vor sa lucreze ca si Ingrijitoare de persoane varstnice. Acum va oferim postul de ingrijitoare pentru doamna Ingi, in apropierea orasului Bad Segeberg.
Doamna are osteoporoza si dementie, sw misca cu tarcul.
Responsabilitati:
Ca si responsabilitate trebuie ajutor in: curatenie, calcare si spalarea sau pregatirea meselor. Responsabilitatile care sunt legate de ingrijire: ajutor in imbracar, dezbracare, ajutor in mersul la toaleta, spalare si ingrijirea igienei corporale, vegherea pe timpul noptii.


CERINTE

Cerinte:
Asteptam o cunoastere buna a limbii germane, experienta in ingrijirea persoanelor varstnice, carnet de conducere activ, rabdare si implicare in efectuarea responsabilitatilor.


BENEFICII OFERITE

Oferim:
Cazare si mancare la locul de munca
Salarii atractive
Acoperirea costurilor de transport
Loc de munca legal


DESCRIEREA FIRMEI

Gowork.pl este o agenție de recrutări poloneză care se ocupă cu recrutarea personalului din domeniul ingrijirii persoanelor vârstnice din Germania. Din anul 1995 de când agenția și-a început activitatea în acest domeniu și-a extins spectrul nu numai în toată Polonia ci și în Bulgaria sau România. Persoanele care sunt interesate sã lucreze ca îngrijitor de persoane vârstnice pot sã ia legãtura cu noi prin e-mail, telefon sau prin pagin noastrã de web.
Consultanții noştri vor rãspunde cu siguranțã la astfel de interpelãri, iar atunci începe procesul de recrutare.