Ingtrijitoare pentru domnul Martin - Germania

GoWork.pl

28-07-2015 | EXPIRA LA 27-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pacientul locuieste in apropiere de localitatea Saarbrücken. Se misca cu ajutorul scaunului cu rotile, ii trebuie ajutor in momentul ridicarii din pat. A suferit un atac cerebral, are incontinenta.
Responsabilitati:
Ingrijitoarea va trebuie sa conduca casa, sa faca cumparaturile, sa pregateasca masa, sa faca curat sau spalat rufe.
In plus, ingrijitoarea va trebui sa ii ofere ajutor pacientului in momentul transerului de la pat la scaun, imbracarii, igienei intime, baie.


CERINTE

Cerinte:
Cautam persoane care cunosc limba germana la un nivel comunicativ. Candidata trebuie sa fie nefumatoare si sa aibe experienta in domeniul ingrijirii.


BENEFICII OFERITE

Asiguram:
Loc de munca sigur si legal, salarii atractive, asigurare, cazare si mancare gratuit, transport inspre si dinspre Germania asigurat.


DESCRIEREA FIRMEI

Gowork.pl este o agenție de recrutări poloneză care se ocupă cu recrutarea personalului din domeniul ingrijirii persoanelor vârstnice din Germania. Din anul 1995 de când agenția și-a început activitatea în acest domeniu și-a extins spectrul nu numai în toată Polonia ci și în Bulgaria sau România. Persoanele care sunt interesate sã lucreze ca îngrijitor de persoane vârstnice pot sã ia legãtura cu noi prin e-mail, telefon sau prin pagin noastrã de web.
Consultanții noştri vor rãspunde cu siguranțã la astfel de interpelãri, iar atunci începe procesul de recrutare.