Ingrijire pentru domnul Kurt

GoWork.pl

28-05-2015 | EXPIRA LA 27-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam pentru domnul Kurt care locuieste cu sotia in jurul orasului Hamburg, ingrijitoare. Gata plecarii 14.06.2015. Domnul are 93 de ani si este imobilizat la pat. Are sonda, dementa si aritmii, de asemenea are probleme cu auzul. Responsabilitati:
In primul rand ingrijitului ii trebuie ajutor in igiena corporala zilnica, spalare, transferul de la scaun la pat, vegherea pe timp de moapte. De asemenea ii trebuie ajutor in consumarea meselor, ingrijitparea trebuie sa pregateasca mancarea, sa faca cumparaturi, si sa se ocupe de curatenia casei.


CERINTE

Cerinte:
Ingrijitoarea trebuie sa fie nefumatoare, sa aibe carnet de conducere activ, sa cunoasca limba germana cel putin comunicativ si sa aibe experienta in ingrijirea persoanelor varstnice.


BENEFICII OFERITE

Oferim:
- loc de munca intr-o firma stabila
-transport inspre sio dinspre Germania asigurat
- cazare si mancare gratuit la locul de munca
Persoanele interesate de oferta noastra de munca le rugam są aplice la aceasta oferta sau są trimita un SMS la numarul +48 731-875-083 , cu numele Dvs, judetul si nivelul de cunoastere al limbii germane sau prin e-mail: recrutare@gowork.pl Va vom contacta cu siguranta.

Ne gasesti acum si pe facebook
https://www.facebook.com/pages/Lucreaz%C4%83-cu-Go-Work-%C3%AEn-Germania-ca-%C3%AEngrijitor-de-persoane-v%C3%A2rstnice/737526573011395?ref=hl


DESCRIEREA FIRMEI

Gowork.pl este o agenție de recrutări poloneză care se ocupă cu recrutarea personalului din domeniul ingrijirii persoanelor vârstnice din Germania. Din anul 1995 de când agenția și-a început activitatea în acest domeniu și-a extins spectrul nu numai în toată Polonia ci și în Bulgaria sau România. Persoanele care sunt interesate sã lucreze ca îngrijitor de persoane vârstnice pot sã ia legãtura cu noi prin e-mail, telefon sau prin pagin noastrã de web.
Consultanții noştri vor rãspunde cu siguranțã la astfel de interpelãri, iar atunci începe procesul de recrutare.