Ingrijire batrani

GoWork.pl

28-05-2015 | EXPIRA LA 27-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Domnului Fryderyk: 90 ani,175 cm , 47 kg ii trebuie ingrijire
Starea de sanatate: dementa, probleme cu inima si auzul
Responsabilitati:
In primul rand ajutor in casa (curatenie, spalare, mancar).Ingrijitoarea il va veghea in timpul noptii, il va zjuta in imbracare/dezbracare si in mergera la toaleta.


CERINTE

Cerinte:
de la candidate asteptam cunoasterea limbii germane cel putin comunicativ, experienta in domeniul ingrijirii, carnet de conducere activ, eventual referinte


BENEFICII OFERITE

Oferim:
- loc de munca intr-o firma stabila
-transport inspre sio dinspre Germania asigurat
- cazare si mancare gratuit la locul de munca

Persoanele interesate de oferta noastra de munca le rugam są aplice la aceasta oferta sau są trimita un SMS la numarul +48 731-875-083 , cu numele Dvs, judetul si nivelul de cunoastere al limbii germane sau prin e-mail: recrutare@gowork.pl Va vom contacta cu siguranta.

Ne gasesti acum si pe facebook
https://www.facebook.com/pages/Lucreaz%C4%83-cu-Go-Work-%C3%AEn-Germania-ca-%C3%AEngrijitor-de-persoane-v%C3%A2rstnice/737526573011395?ref=hl


DESCRIEREA FIRMEI

Gowork.pl este o agenție de recrutări poloneză care se ocupă cu recrutarea personalului din domeniul ingrijirii persoanelor vârstnice din Germania. Din anul 1995 de când agenția și-a început activitatea în acest domeniu și-a extins spectrul nu numai în toată Polonia ci și în Bulgaria sau România. Persoanele care sunt interesate sã lucreze ca îngrijitor de persoane vârstnice pot sã ia legãtura cu noi prin e-mail, telefon sau prin pagin noastrã de web.
Consultanții noştri vor rãspunde cu siguranțã la astfel de interpelãri, iar atunci începe procesul de recrutare.