Ingrijire batrani

GoWork.pl

15-05-2015 | EXPIRA LA 14-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Data plecarii: 20.05.2015


Doamnei Hanna (90 ani, 1253 cm inaltime, 80 kg) ii trebuie ingrijire. Locuieste cu sotul. Are parkinson. Ii trebuie ajutor in timpul ridicarii, singura face cativa pasi, se misca cu umblatorul dar merge si cu scaunul rulant. Are incontinenta. Responsabilitati:
Doamnei ii trebuie ajutor in timpul igienei corporale, imbracare si dezbracare, spalare, folosirea toaletei, acompanierea la vizitele medicale. Alte responsabilitati: pregatirea meselor, intretinerea curateniei, sau plimbare cu persoana ingrijita.


CERINTE

Cerinte:
Candidata trebuie sa cunoasca bine limba germana, sa aibe experienta in ingrijirea persoanelor invarsta si sa aibe carnet de conducere. De asemenea ingrijitoarea nu trebuie sa aibe dependente.


BENEFICII OFERITE

Oferim:
Loc de munca stabil, asigurare, salariu atractiv de 1000 euro/luna


DESCRIEREA FIRMEI

Gowork.pl este o agenție de recrutări poloneză care se ocupă cu recrutarea personalului din domeniul ingrijirii persoanelor vârstnice din Germania. Din anul 1995 de când agenția și-a început activitatea în acest domeniu și-a extins spectrul nu numai în toată Polonia ci și în Bulgaria sau România. Persoanele care sunt interesate sã lucreze ca îngrijitor de persoane vârstnice pot sã ia legãtura cu noi prin e-mail, telefon sau prin pagin noastrã de web.
Consultanții noştri vor rãspunde cu siguranțã la astfel de interpelãri, iar atunci începe procesul de recrutare.