HAIRDRESSER – nava de croaziera

DANUBE CRUISES ROMANIA

14-02-2011 | EXPIRA LA 20-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- efectueaza la cel mai inalt standard profesional activitati specifice calificarii: tuns, vopsit, spalatul parului, coafat, coafat ocazie, bigudat, permanent, etc.
- asigura si raspunde de ordinea si curatenia la locul de munca si de aplicarea tuturor masurilor de igiena
- asigura o buna interrelationare cu clientii


CERINTE

- minimum 2 ani de experienta in domeniul coafura/frizerie
- bune cunostinte de specialitate (cursurile de specialitate reprezinta un avantaj)
- cunostinte de limba engleza si/sau germane
- cunoasterea suplimentara a altor limbi straine reprezinta un avantaj)
- buna capacitate de relationare si comunicare
- prezenta agreabila, atitudine pozitiva
- disponibilitatea de a calatori


BENEFICII OFERITE

Va oferim un salariu atractiv in valuta, mediu de lucru si colectiv profesionist, posibilitati de dezvoltare profesionala, asigurare sociala si medicala. In plus, asiguram cazarea si masa la bordul navei, precum si transportul la/de la nava pe intreaga durata a activitatii.
Nu percepem comisioane sau alte taxe pentru interviu si angajare.

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV la adresa de e-mail contact@danubecruises.ro. Relatii la telefon: 021/3209810.


DESCRIEREA FIRMEI

Danube Cruises Romania este o companie internationala de crewing, operatoare a celei mai mai moderne flote de nave de croaziera de pe fluviile europene (Dunare, Main, Rin, Mosel si Rhone). Pentru sezonul 2011, recrutam pentru posturile de: camerista, ospatar, barman, manager de croaziera /ghid turistic, receptioner/a zi, receptioner noapte, Hairdresser, bucatar, Sous Chef, ajutor de bucatar, Maitre d', patiser, cofetar, brutar, DUO muzical (musical entertainer). Nu exista comisioane sau alte obligatii materiale din partea aplicantilor.
Daca va identificati cu unul din job-urile oferite si intruniti conditiile si calificarile cerute, asteptam sa va alaturati echipajelor noastre.