Electrician_constructii_masini_Germania

ALFA-HORIZONT

31-08-2017 | EXPIRA LA 30-09-2017

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

alfa-Horizont caută ELECTRICIAN AUTOMATIZĂRI pentru o firmă din Germania, situată la 100 km sud de Stuttgart.

Firma produce mașini speciale cu sisteme de transport și stații de inspecție pentru componente automotive. Specializare pe unicate.
De ex: linii automatizate, echipate cu roboți ca sisteme de handling și camere video pentru verificarea calității la carcase de aluminiu ptr. subansamble automotive.
Puternică orientare spre export, firmă cu touch internațional.


Responsabilități:
Operațiuni de cablare și echipare cu componente electrice a mașinilor conform planurilor


CERINTE

Cerințe:
Cunoștințe citire scheme electrice industriale
Cunoștințe și experiență în domeniu, muncă independentă
Cunoștințele de limbă Germană reprezintă un avantaj, dar nu sunt obligatorii
Clientul plătește cursuri de limbă în Germania
Cunoștințe de limbă Engleză obligatorii – nivel conversațional


BENEFICII OFERITE

Clientul nostru oferă:
Retribuție financiară motivantă; primă de Crăciun 60% din salariu și primă de concediu 50% din salariu; primă anuală pentru rezultate
30 de zile de concediu pe an
Contract de muncă german pe o perioadă nedeterminată

Firma alfa-Horizont GmbH & Co.KG oferă candidaților noștri tot sprijinul necesar în Germania pentru integrare în sistemul social german, în mod special consiliere și închiriere de locuință.


DESCRIEREA FIRMEI

alfa - Horizont, specializată in resurse umane, recrutează personal calificat în România, în special pentru industria constructoare de maşini din Germania.

alfa- Horizont România,înregistrată la Oficiul Național al Registrului Comerțului, având cod unic de înregistrare 33382845, este parte a companiei alfa-Horizont GmbH & Co. KG din Germania,iar aceasta are ca scop realizarea unei legături profesionale între România și Germania, asigurând un proces de recrutare bazat pe respectarea intereselor atât ale clienților cât și ale candidaților.

Datorită legăturilor create cu reprezentanții companiilor angajatoare, vă garantăm accesul într-o firmă de succes, cu deschidere către noi colaborări cu specialiști din afara teritoriului german.

Oferim candidaților tot suportul pentru integrarea în sistemul social german, sprijinim și luăm parte la toate demersurile necesare unei temeinice activități și colaborări în Germania, și de asemenea oferim consultanță pe parcursul întregului proces de recrutare.