Doamnei Rita ii trebuie ingrijire

GoWork.pl

16-04-2015 | EXPIRA LA 16-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Localizarea: Hildesheim
Suntem in cautarea de persoane interesate sa lucreze ca si ingrijitor/ingrijitoare de persoane invarsta in Germania. Toti cei interesati sa lucreze in strainatate va rugam sa cititi ofera noastra.
Acum suntem in cautarea de ingrijitoare pentru doamna Rita. Are Alzheimera si dementie, ii trebuie ajutor in conducerea casei. Mai mult, are hipertensiune arteriala si probleme cu incontinenta, de aceea ingrijitoarea va trebiu sa o ajute in schimbare pampersului-chilotilor. Se misca singura.
Responsabilitati:
Dintre responsabilitatile principale sunt conducerea casei, adica gatire, curatenie, spalarea rufelor sau calcarea lor.


CERINTE

De la candidate asteptam experienta in ingrijirea persoanelor bolnave care au Alzheimer, cunostinte bune de limba germana.


BENEFICII OFERITE

Candidatilor asiguram asigurare, acoperirea costurilor de transport, loc de munca legal la angajator polonez, salariu de 1100 euro net, 300 lei premiu pentru o plecare rapida in Germania.
Persoanele interesate vă rugăm a trimite email la adresa recrutare@gowork.pl sau otilia.matica-szatkowska@gowork.pl
Asteptăm CV-urile dumneavoastră!


DESCRIEREA FIRMEI

Gowork.pl este o agenție de recrutări poloneză care se ocupă cu recrutarea personalului din domeniul ingrijirii persoanelor vârstnice din Germania. Din anul 1995 de când agenția și-a început activitatea în acest domeniu și-a extins spectrul nu numai în toată Polonia ci și în Bulgaria sau România. Persoanele care sunt interesate sã lucreze ca îngrijitor de persoane vârstnice pot sã ia legãtura cu noi prin e-mail, telefon sau prin pagin noastrã de web.
Consultanții noştri vor rãspunde cu siguranțã la astfel de interpelãri, iar atunci începe procesul de recrutare.