Asistente medicali cautam pentru Germania

4U @work GmbH

06-10-2014 | EXPIRA LA 08-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma 4U @work GmbH caută pentru sectorul de sănătate din Germania (clinici, cămine pentru bătrâni și servicii de îngrijire în ambulatoriu) pentru angajare imediată asistente și asistenți medicali cu cunoștințe de limba germană (nivelul A2/B1/B2), dornici să lucreze în Germania. Dacă lucrați cu plăcere în domeniul îngrijirii și sunteți gata să învățați lucruri noi, atunci la noi sunteți la locul potrivit.
Sarcinile dumneavoastră vor fi:
Asigurarea îngrijirii de bază a rezidenților și a pacienților
Asistarea medicală a rezidenților și a pacienților și efectuarea măsurilor profilactice
Documentarea întregului proces de îngrijire
Asistarea la activitățile vieții cotidiene

Dumneavoastră trebuie să dispuneți de următoarele calități personale și competențe sociale:
Seriozitate și exactitate
Capacitate de comunicare și de interacționare
Amabilitate și empatie
Simțul responsabilității și o dorință ridicată de învățare
Capacitate de a lucra în condiții de stres
Disponibilitate pentru efectuarea unei practici de 4 săptămâni în Germania (dacă e cazul)

Premise pentru procedura de aplicare:
Studii de asistență medicală absolvite cu diplomă recunoscută
Certificat privind dreptul de a purta denumirea profesională de asistentă medicală/asistent medical
Certificat privind studiile profesionale cu foaia matricolă
Adeverință de muncă și recomandare (dacă e cazul)
Certificat privind cunoștințele de limba germană dobândite (cel puțin A2/B1/ ideal B2)
CV (în limba germană)
Copie buletin sau pașaport
Fotografie
Cazier judiciar (nu mai vechi de 2 săptămâni)
Copie carnet de conducere (dacă e cazul)
Documentele pentru aplicare trebuie trimise în original și traduse în limba germană cu legalizare.


Pentru recunoașterea calificării dumneavoastră ca asistentă medicală sau asistent medical în Germania, documentele numite mai sus trebuie traduse în limba germană și prevăzute cu o apostilă. În plus față de aceasta, recunoașterea este posibilă doar cu un nivel B2 al cunoștințelor de limba germană. Fără recunoaștere veți lucra ca ajutor până când veți obține recunoașterea în Germania. Când sunt disponibile toate documentele necesare, noi ne vom ocupa de inițierea și supravegherea acestei proceduri de recunoaștere. Procedura de recunoaștere durează de regulă 4 săptămâni. În funcție de calificarea și cunoștințele existente comitetul responsabil decide dacă trebuie susținut un examen de recunoaștere. Totuși acest lucru este decis individual. Certificatul medical privind aptitudinea pentru această meserie va fi eliberat în Germania.

Remunerația ca ajutor (fără recunoaștere) depinde de landul federal respectiv și variază acum în cazul unei norme întregi între 1600-1700€ brut fără sporurile pentru tura de noapte, tura de sfârșit de săptămână și tura în zilele de sărbătoare, acestea se adaugă suplimentar.
Pentru asistenții medicali recunoscuți în Germania salariul brut depinde de landul federal respectiv și variază în cazul unei norme întregi între 2300-2600€ brut fără sporurile pentru tura de sfârșit de săptămână, tura în zilele de sărbătoare și tura de noapte, acestea se adaugă suplimentar la salariul brut.

Orarul de muncă depinde de fluxul de pacienți existenți în unitatea în care sunteți angajați, orele normale de muncă sunt între 6 și 8 ore zilnic într-un sistem în 3 schimburi. La fiecare 14 zile aveți o tură de sfârșit de săptămână, care este remunerată separat printr-un spor la salariul normal, același lucru fiind valabil și în cazul lucrului în zilele de sărbătoare legală. Trebuie să fiți disponibil(ă) să lucrați în astfel de schimburi.


CERINTE

experienta necesara


BENEFICII OFERITE

Firma 4U @work GmbH vă pune la dispoziție o locuință pentru o perioadă de 2-3 luni și suportă cu 50% costurile pentru aceasta, de asemenea inițiază pentru dumneavoastră procedura de recunoaștere și suportă costurile, vă însoțește în toate drumurile la instituții și vă facilitează integrarea printr-un personal poliglot la 4U @work GmbH. De asemenea, în măsura în care puteți dovedi cunoștințe de limba germană de minim nivel A2 sau B1, vă oferim posibilitatea de a obține un credit de la firmă pentru atingerea nivelului de limbă B2 pentru a putea iniția recunoașterea. Suntem partenerul dumneavoastră pentru orice întrebare.
Informații importante!!!!!
Costurile pentru traduceri, legalizări și cele de transport sunt suportate de către candidat.


DESCRIEREA FIRMEI

Recrutare si furnizare de personal in comert si in domeniul medical.