Cautăm îngrijitoare pentru domnul Maximilian

GoWork.pl

18-08-2015 | EXPIRA LA 17-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Localizarea: Laufenburg
În prezent suntem în căutarea de îngrititor/oare pentru domnul Maximilian. Merge singur dar cu ajutătorul, îi trebuie ajutor. Are Parkinson și și este de multe ori apatic, confuz și uită despre multe lucruri.În plus, acesta are o tumoare și are nevoie de ajutor schimbarea scutecelor.În prezent familia are grijă de el.
Responsabilități:
Îngrijitoarele vor avea grijă de vârstnic, de bunăstarea lui, dar și regular de igiena si toaleta, ajutor în îmbrăcare și dezbrăcare sau schimbarea pampersului-chilotilor. De asemena Îngrijitoarea va avea grijăm de casă, cumpărături, pregătirea meselor, dar și călcare sau spălarea rufelor.


CERINTE

Cerințe:
Căutăm femei care au experiența în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice și care cunosc suficient limba germană. Îngrijitoarea trebuie să fie nefumătoare. Este binevăzut permis de conducere activ.


BENEFICII OFERITE

Oferim:
- asigurare
- muncă legală și sigură
- salariu atractiv
- lucru adaptat la predispozițiile și așteptările candidaților
- garantăm cazare și mâncare
- acoperirea costurilor de călătorie în ambele părți
- oferim coordinator și sprijinirea echipei noastre


DESCRIEREA FIRMEI

Gowork.pl este o agenție de recrutări poloneză care se ocupă cu recrutarea personalului din domeniul ingrijirii persoanelor vârstnice din Germania. Din anul 1995 de când agenția și-a început activitatea în acest domeniu și-a extins spectrul nu numai în toată Polonia ci și în Bulgaria sau România. Persoanele care sunt interesate sã lucreze ca îngrijitor de persoane vârstnice pot sã ia legãtura cu noi prin e-mail, telefon sau prin pagin noastrã de web.
Consultanții noştri vor rãspunde cu siguranțã la astfel de interpelãri, iar atunci începe procesul de recrutare.