Casier

Tjobs SRL

28-07-2014 | EXPIRA LA 27-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vă oferim șansa de a ocupa poziția de casier(ă) responsabil(ă) cu consilierea (f/b) în cadrul unei compani moderne, cu activitate in domeniul auto, aflată în plină expansiune. Veți lucra în cadrul unei echipe motivate unde veți avea oportunitatea de a prelua sarcini interesante într-o companie aflată într-o dezvoltare puternică.

Responsabilitati:
- Consilierea clienților și stabilirea detaliilor vânzării
- Respectarea ordinii interioare și asigurarea curățeniei în spațiul de vânzare
- Încasarea banilor pentru produsele și serviciile de orice tip oferite
- Pornirea și închiderea caselor de marcat
- Prelucrarea diferitelor tranzacții comerciale ( de ex: preluarea clienților mari, finanțări, comenzi speciale, retur de marfă, etc.)
- Înregistrarea cheltuielilor și a veniturilor;
- Clarificarea diferențelor din casă


CERINTE

- Absolvirea unei forme de pregătire profesională ca vânzător/vânzătoare sau ca asistent comercial în sectorul comerțului cu amănuntul
- Experiență pe poziția de casier(ă)
- Cunostinte de limba germana la nivel conversational/avansat
- Bune cunoștințe de specialitate și bune abilități de comunicare
- Initiativă și flexibilitate
- Cunoștințe operare calculator

Alte informaţii:
Daca sunteti interesat asteptam sa ne contactati la numarul de telefon: 0727 358 850 sau sa ne trimiteti CV-ul pe adresa de mail: otilia@tjobs.ro


DESCRIEREA FIRMEI

TjobsRecruit este divizia de leasing de personal si recrutare a Grupului Tjobs, cu prezenta la nivel international, furnizor de servicii de leasing de personal si solutii de recrutare.
Grupul Tjobs este un concept unic de recrutare, activ la nivel international, bazat pe un sistem integrat care asigura desfasurarea în timp real a procesului de recrutare.