Bucatari si Ospatari Germania

MEDIALJOB

02-12-2015 | EXPIRA LA 04-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Societatea Germana Medialjob cu sediul in Düsseldorf avand o experienta indelungata in domeniu, si fiind reprezentantul direct a peste 90 de resorturi hoteliere din Germania de nord, selectioneaza personal hotelier in vederea angajarii in Germania.

SE FAC PRESELECTII PENTRU URMATOARELE FUNCTII:

BUCATAR
AJUTOR BUCATAR
OSPATAR

Se lucreaza conform standardelor germane cu un contract de munca incheiat direct cu angajatorul german si asigurari sociale.
Dupa preselectionarea datelor dvs. de catre societatea noastra, urmatoarele contacte si contractul de angajare se vor face direct cu angajatorul german.
CV-ul dvs. insotit de o poza tip buletin, va rugam sa le depuneti direct aici pe site.
NU SE PERCEPE NICI UN FEL DE COMISION!


CERINTE

CUNOSTINTE DE LIMBA GERMANĂ la nivel incepätor sau mediu conversational in functie de postul dorit.


DESCRIEREA FIRMEI

MEDIALJOB cu sediul in Germania,Düsseldorf,se bucura de o experienta foarte bogata pe piata germana ,in domeniul hotelier-gastronomic,oferindu-le clientilor sai servicii de consultanta in activitatile de management startegic si resurse umane.Pentru a raspunde cerintelor clientilor sai,( Complexe Hoteliere de 3,4 si 5 stele) ,MEDIALJOB selectioneaza personal hotelier (ospatari, bucatari si ajutor de bucatari –cunoscatori de limba germana)
Apeland la noi,aveti garantia unor servicii de calitate,orientate spre nevoile dumneavoastra,avand implicit ca scop final indeplinirea cerintelor clientilor nostri din Germania.
Iti cauti un loc de munca?Vrei sa evoluezi spre un loc de munca mai bun?Trimite-ne Cv-ul tau si noi te sprijinim in gasirea locului de munca ideal.
Ce oferim:
-consultanta gratuita pentru potentialii candidati
-siguranta si seriozitate in oferirea unui loc de munca,fara a percepe comision
-legatura directa cu angajatorul-dupa selectare
-garatam angajarea cu un contract de munca conform legislatiei germane si salarii atractive
AGENTIA MEDIALJOB NU PERCEPE COMISION!