Bucatar profesionist - loc de munca si cazare in Germania

DEVA Asset & Hotelmanagement GmbH

09-06-2015 | EXPIRA LA 11-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ati finalizat Educatia Culinara si lucrati cu pasiune ca Bucatar? Aptitudinile dumneavoastra sunt rezistente, incat si in cele mai agitate momente va pastreaza mintea limpede? Puteti lucra constiincios, atat independent cat si in echipa? In cazul in care clientul nostru doreste sa vina in bucatarie, sa vorbeasca cu dumneavoastra, reactionati profesional si prietenos?

Atunci dumneavoastra sunteti persoana pe care o cautam! In cazul in care indeplinititi toate cerintele, asteptam sa aplicati!

Va oferim cazare, si un loc de munca sigur, care in timp va ofera mai multe oportunitati de cariera, intr-o companie aflata in plina crestere.

Asteptam cu nerabdare aplicatia dumneavoastra.

IMPORTANT!

Tin sa mentionez ca trebuie sa aveti circa 3 ani de experienta ca bucatar si sa detineti cunostiinte cel putin medii in una dintre cele doua limbi precizate (engleza/germana).
Salarul va fi negociat in urma interviului.
Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie telefonic sau prin email.

raul.matesz@yahoo.com


CERINTE

Candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele:
- sa prepare si sa pregateasca meniul/mancarea din timp.
- sa inventarieze lunar resursele.
- sa gateasca intr-o maniera profesionala si respectabila.
- sa lucreze cu alimente de inalta calitate, si sa le trateze aferent.
- sa munceasca in echipa, si sa isi trateze colegii cu respect.
- sa ingrijeasca, sa curete si sa pastreze igiena in mediul in care lucreaza.
- sa se conformeze cu standardele inalte impuse de Deva Hotels.


BENEFICII OFERITE

Decontam transportul pana in Germania doar cu Autocar.


DESCRIEREA FIRMEI

Bine ati venit în Reit im Winkl!

DEVA Villa Mittermaier este situata in Reit im Winkl intr-o zona idilica, linistita, cu o panorama frumoasa de munte, la aproximativ 8 minute de mers pe jos de centrul orasului. Piscinele interioare și in aer liber, terenul de tenis si traseele montane sunt, de asemenea, la cateva minute departare. Un teren de golf cu 18 gauri situat in imediata vecinatate, si, de asemenea, o statie de autobuz si o scoală de schi pot fi gasite nu departe de Villa Mittermaier. In timpul iernii, sunt ingrijite zilnic trasee pentru Schi de Tura, iar in timpul verii, zeci de trasee pentru biciclete si drumetii care pornesc direct de pe terasa Villa. Casa noastra dispune de un restaurant, unde servim atat preparate locale cat si specialitati moderne. Va oferim 90 de locuri in restaurant si o terasa cu 120 de locuri, in fața unei panorame fermecatoare de munte.

Va asteptam cu drag!