BRUTAR pe nava de croaziera

DANUBE CRUISES ROMANIA

14-02-2011 | EXPIRA LA 20-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- prepararea produselor de brutarie (pregatire, frămintare, modelare, coacere, ornare) la bordul navelor de croazieră
- aplicarea normelor igienico-sanitare
- satisfacerea şi asigurarea standardului de calitate a produselor, corespunzator unor nave de croazieră de 4 şi 5 stele


CERINTE

- cunoştinţe aprofundate in domeniul brutăriei
- experienţă in domeniul produselor de brutărie
- creativitate
- persoană organizată, punctuală, responsabilă, cu spirit de echipă
- disponibilitatea de a calatori
- cunoştinţele de limba engleză sau germană reprezintă un avantaj


BENEFICII OFERITE

Vă oferim un salariu atractiv in valuta, mediu de lucru si colectiv profesionist, posibilitati de dezvoltare profesionala, asigurare sociala si medicala. In plus, asigurăm cazarea şi masa la bordul navei, precum şi transportul la/de la navă pe intreaga durată a activităţii.
Nu percepem comisioane sau alte taxe pentru interviu şi angajare. Va rugam să aplicaţi doar dacă aţi mai lucrat in domeniu şi dacă aveţi cunoştinţe aprofundate de brutarie.

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV la adresa de e-mail contact@danubecruises.ro.


DESCRIEREA FIRMEI

Danube Cruises Romania este o companie internationala de crewing, operatoare a celei mai mai moderne flote de nave de croaziera de pe fluviile europene (Dunare, Main, Rin, Mosel si Rhone). Pentru sezonul 2011, recrutam pentru posturile de: camerista, ospatar, barman, manager de croaziera /ghid turistic, receptioner/a zi, receptioner noapte, Hairdresser, bucatar, Sous Chef, ajutor de bucatar, Maitre d', patiser, cofetar, brutar, DUO muzical (musical entertainer). Nu exista comisioane sau alte obligatii materiale din partea aplicantilor.
Daca va identificati cu unul din job-urile oferite si intruniti conditiile si calificarile cerute, asteptam sa va alaturati echipajelor noastre.