ASISTENTI MEDICALI – GERMANIA (Bremerhaven – N. Germaniei)

BRAINS CONSULTING

16-10-2015 | EXPIRA LA 15-11-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

ASISTENTI MEDICALI – GERMANIA (Bremerhaven – N. Germaniei)


ATENTIE!!! Firma BRAINS CONSULTING NU PERCEPE NICIUN FEL DE COMISION DE LA CANDIDATI!!!

Firma BRAINS CONSULTING recruteaza asistenti medicali generalisti pentru camine de batrani si clinici de stat / private - in functie de experienta si nivelul de limba germana (de exemplu pentru a lucra intr-o clinica medicala este obligatorie experienta in spital si un nivel de limba germana B1-B2 cu certificat).

URGENT!

Recrutam pentru un important Client – asistenti medicali pentru o casa de batrani situata in localiatea Bremerhaven (in partea de Nord a Germaniei, un oras de 100,000 locuitori, situat la Marea Nordului).


CERINTE

- Absolvent de scoala postliceala sanitara, colegiu medical sau a Facultatii de Medicina cu specializarea Asistenta Medicala Generala;
- Recunoasterea diplomei de catre Ministerul Sanatatii = certificat de conformitate;
- Limba germana: incepator/mediu;
- Varsta minima: 21 ani;
- Experienta minima: 1 an SAU Fara experienta, daca Scoala Postliceala a fost absoolvita dupa 2007. Este necesara diploma scolii posliceale sanitare de 3 ani cu calificarea Asistent Medicali Generalist

Responsabilitati:
a) determinarea nevoilor de ingrijiri generale de sanatate si furnizarea ingrijirilor generale de sanatate, de natura preventiva, curativa si de recuperare;
b) administrarea tratamentului, conform prescriptiilor medicului, monotizarea starii pacientului;
c) protejarea si ameliorarea sanatatii, elaborarea de programe si desfasurarea de activitati de educatie pentru sanatate si facilitarea actiunilor pentru protejarea sanatatii in grupuri considerate cu risc;
d) intocmirea de rapoarte scrise referitoare la activitatea specifica desfasurata;
h) asigurarea conditiilor igienico – sanitare generale la locul de munca.


BENEFICII OFERITE

OFERTA:

Durata contract: perioada nedeterminata.
Programul de lucru: 8 ore/zi, 40 de ore/ saptamana. Orele suplimentare se platesc!

Salariu:
Salariata / Salariatul primeşte la sfârşitul fiecarei luni salarul / remuneraţia calculata pe baza orelor
de muncă stabilite pe lună.
 1700 EUR brut/luna in perioada de obtinere a recunoasterii preofesionale; + plata orelor suplimentare
 2200 EUR brut/luna dupa perioada de obtinere a recunoasterii profesionale ; + plata orelor suplimentare.

Sporuri pentru zilele de sâmbată, duminică, noapte şi zile de sărbători legale vor fi calculate de la data de 16 a lunii curente până la data de 15 a lunii următoare.


Cazare: De cazare se va ocupa angajatorul ( Casa de batrani in Bremerhaven , apartament propriu , aproximativ 40 de metri patrati ) , costul de închiriere este aproximativ de 270 € pe luna
incluzand si utilitati.

Concediu de odihna
• Salariatului / salariatei i se acordă pe an und concediu legal de 20 de zile la un timp de muncă de cinci zile /săptămână.
• Suplimentar se acordă salariatului / salariatei un concediu de şase zile. Concediul suplimentar va fi acordat şi va
fi luat în cursul anului calendaristic.

Nivelul de limba germana:
• Nivelul de limba germana trebuie sa fie intre A2 si B1, se ofera GRATUIT un training intensiv de limba germana care se va face ONLINE ( 2 elevi – un profesor) in perioada in care candidatul este in Romania PANA CANDIDATUL AJUNGE LA NIVELUL B1.
• Relaţia contractuală are loc cu condiţia ca salariatul să fi absolvit cu succes examenul de limba germană B1 înainte de începerea activităţii in Germania.
• . Angajatul va lucra până la absolvirea examenului B2 şi totodată cu recunoaşterea diplomei de „asistent medical generalist“ ca şi cadru medical examinat pentru calificarea in sănătatea şi îngrijirea bolnavilor ca şi cadru auxiliar de îngrijire medicală. In paralel cu munca, se vor face cursuri intensive de limba germana pentru atingerea nivelului B2.


ATENTIE!!! Firma BRAINS CONSULTING NU PERCEPE NICIUN FEL DE COMISION DE LA CANDIDATI!!!


DESCRIEREA FIRMEI

Brains Consulting este o firma acreditata de consultanta in resurse umane, specializata pe servicii de personal: recrutare si selectie de personal, consultanta in resurse umane si executive search.

Brains Consulting ofera in special locuri de munca in strainatate in domeniile: medical, IT si inginerie.