Inspector SSM-GALATI

Persons

26-05-2017 | EXPIRA LA 25-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Inspector SSM-GALATI

Cautam pentru clientul nostru, o companie importanta din domeniul ingineriei si consultantei tehnice, o persoana care sa ocupe functia de Inspector SSM. (Proiect ce se desfasoara in incinta Arcelormittal, Galati)

Descriere post:
 Organizarea, coordonarea si monitorizarea activitatilor de prevenire si protectie, in conformitate cu legislatia specifica in vigoare.
 Controleaza, monitorizeaza activitatiile personalului de pe santier tinand seama de particularitatile activitatilor si ale unitatii, precum si a fiselor tehnologice respectand autorizatiile de munca.
 Verifica insusirea si aplicarea de catre toti lucratorii a masurilor prevazute in planul de prevenire si protectie, a instructiunilor proprii, precum si a atributiilor si responsabilitatilor ce le revin in domeniul SSM.
 Monitorizeaza periodicitatea instruirii adecvate pentru fiecare angajat de pe santier in domeniul SSM si verifica insusirea si aplicarea de catre lucratori a informatiilor primite. Identifica echipamentele individuale de protectie necesare si intocmeste necesarul de dotare a lucratorilor cu echipament individual de protectie conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1.048/2006 privind cerinţele minime de securitate şi sănătate pentru utilizarea de către lucrători a echipamentelor individuale de protecţie la locul de muncă;
 Tine evidenta echipamentelor de munca si urmareste ca verificarile periodice si, daca este cazul, incercarile periodice ale echipamentelor de munca sa fie efectuate de persoane competente.


CERINTE

Cerinte:
- Absolvent al cursului de perfectionare in domeniul SSM (80 de ore).
- Experienta relevanta in domeniul SSM
- Cunostiinte PC, pachetul MS Office.
- Cunoasterea limbi engleze sau italiana ( scris, vorbit )-obligatoriu.
- Posesor carenet de conducere, cat. B
-Spirit de ordine si disciplina, usurinta in comunicare, abilitati pentru lucru in echipa


BENEFICII OFERITE

Beneficii
 Salariu atractiv
 Program in ture +Sporuri de noapte


DESCRIEREA FIRMEI

Persons este o agentie integrata de resurse umane, infiintata la sfarsitul anului 2015 de catre o echipa de antreprenori cu experienta in mediul de business.

Start-up inteligent, pozitiv si inovator, echipa noastra si-a propus sa revitalizeze modul in care interactionam ca specialisti in resurse umane, atat cu angajatorul, cat si cu potentialul candidat.

Echipa noastra furnizeaza servicii integrate de:
• Recrutare si selectie de personal; Executive Search
• Administrare de personal si Salarizare
• Leasing de personal
• Consultanta in resurse umane
• Centru de evaluare de personal
• Outplacement