Inginer Electric /Automatist

Lacon Electronic

28-05-2013 | EXPIRA LA 30-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Proiectare si dezvoltarea aplicatiilor utilizand E-PLAN


CERINTE

Absolvent al unei facultati Tehnice (Electrica, Automatica, Electronica).
Cunostinte temeinice de limba engleza.
Cunostinte de limba germana constituie avantaj.


BENEFICII OFERITE

Training de specialitate.
Mediu de lucru tanar si dinamic.


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Lacon Electronic produce componente electronice si electromecanice pentru industria bunurilor de larg consum. Componentele nu sunt produse standard, ele sunt adaptate fiecarui client in parte, unice . Fabricarea acestora se face in regim de manufactura, folosind aparatura si dispozitive de mare precizie, dupa proiecte specifice, care se stabilesc impreuna cu clientii.

In forma de producţie la comandă, Lacon Electronic este ceea ce se numeşte un prestator servicii de manufactură in serie urmând cu precizie nevoile şi indicaţiile clientului: de la conceperea soluţiei tehnice prin departamentul de proiectare, de interpretare şi de prototipare a soluţiei propuse de acesta, până la execuţia de serie a unor subansambluri electrice sau electronice destinate a fi integrate în producţia de echipamente, maşini, utilaje sau alte bunuri industriale.

Piaţa căreia ne adresam cu execuţia pe baza de comanda a subansamblurilor, este formată din producători industriali care urmează să integreze subansamblurile executate de noi in produsul finit pe care îl realizează.