Hidraulician

PH Hidro Pneumatic

12-06-2016 | EXPIRA LA 14-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cauta clienti noi, contribuie la fidelizarea clientilor existenti, continua si dezvolta proiectele aflate in derulare, ofera solutii personalizate, adaptate nevoilor clientilor, desfasoara activitati practice de sertizare furtunuri, service si puneri in functiune, intocmeste rapoartele solicitate de management.


CERINTE

Cunostinte de proiectare, puneri in functiune, service de instalatii hidraulice si pneumatice, abilitati de comunicare, dorinta de afirmare si implicare in rezolvarea aspectelor tehnice, corectitudine, loialitate, limba engleza sau germana mediu sau avansat,
Cunoasterea produselor Parker Hannifin, obisnuinata de a lucra cu cataloage, experienta in exploatarea echipamentelor hidraulice reprezinta cateva avanataje.


BENEFICII OFERITE

Oferim conditii de munca placute, mediu atractiv si competitiv, traininguri de specialitate in tara si strainatate, intalniri de grup, salariu de baza plus comision functie de rezultate, inscreire in REVISAL, telefon mobil, masina de servici.


DESCRIEREA FIRMEI

Distributie aparatura hidraulica si pneumatica Parker Hannifin, service si proiectare instalatii hidraulice si pneumatice, serizare furtunuri hidraulice