asistent manager

Menarom Pec

11-07-2016 | EXPIRA LA 10-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Asigură activitatea de secretariat a conducerii;
- Efectuează retroversiuni română – engleză scris şi vorbit;
- Primeşte, înregistrează şi difuzează compartimentelor destinatare faxurile, adresele, rapoartele şi informările primite din exterior;
- Primeste vizitatorii, anunta persoanele de contact din societate si asigura protocolul in cadrul intalnirilor in conformitate cu cerintele;
- Preia si directioneaza apelurile telefonice, etc.


CERINTE

Studii universitare economice sau tehnice finalizate, studii de marketing, cunostinte foarte bune de limba engleza, cunostere operare PC.


BENEFICII OFERITE

- bonuri de masa;
- decontare transport;


DESCRIEREA FIRMEI

Având o experienţă bogată, de peste 40 de ani în domeniu, capacităţi de producţie apte să satisfacă cele mai diverse cerinţe tehnologice, precum şi cu un suport uman cu înalta calificare profesională, MENAROM P.E.C. S.A. se dovedeşte capabilă a îmbunătăţi calitatea şi diversitatea produselor sale destinate atât partenerilor din companiile ţărilor membre UE (Olanda, Germania, Norvegia, Grecia, Franţa, etc.) cât şi pieţei din România (Şantierul Naval Damen Galaţi, Şantierele Navale STX Brăila şi Tulcea, Şantierul Naval Giurgiu, Arcelor Mittal, etc.).
Dotarea tehnică a societăţii MENAROM P.E.C. se compune din secţii şi ateliere de producţie în care se realizează o mare varietate de lucrări, pentru diverse produse şi repere.
La execuţia produselor din gama de fabricaţie îşi aduc contribuţia, printr-un aport tehnic, conceptiv, constructiv şi de implicare totală şi celelalte departamente, servicii şi compartimente ale societăţii.
MENAROM P.E.C. are deplina capabilitate şi disponibilitate de a răspunde la alte cereri speciale, diverse, având la bază proiectele beneficiarilor, pentru aplicaţii din următoarele domenii:
• construcţii şi structuri metalice
• uzinări mecanice (prelucrări prin aşchiere, forjare, tratamente termice, etc.)
• uzinări echipamente electrice (dulapuri, pupitre, panouri, etc.)