Agent de turism

SC TOURING EUROPABUS ROMANIA SRL

13-10-2015 | EXPIRA LA 15-10-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul va ocupa postul de Agent de Turism si va raporta direct catre Directorul de Agentie.
Va rezerva, emite si factura bilete de autocar, de avion (IATA si low-cost), pachete turistice, cazari, asigurari medicale, servicii de rent a car etc.
Va prelua cererile de oferta alocate sau primite spontan si va mentine legatura cu potentialii clienti pe intreaga derulare a procesului de vanzare - prelucrare, rezervare, emitere, facturare, incasare, emitere documente de calatorie.
Va desfasura activitati de contabilitate primara - intocmire si completare a registrului de casa in sistemul electronic.
Va urma intocmai procedurile de lucru specifice activitatii desfasurate - semnarea de contracte cu turistii persoane fizice, respectarea prevederilor legale, precum si interne vis-a-vis de normele contabile si alte proceduri agreate si implementate in companie.
Va prelua si prelucra prompt ofertele si va contacta rapid clientii.
Va respecta orarul de lucru, ierarhia si dispozitiile primite de la superiori.


CERINTE

Ordonat, organizat, punctual.
Capabil sa respecte dead-line-urile.
Comunicativ, sociabil, usor integrabil in echipa.
Pro-activ.
Reprezinta un avantaj cunostintele solide si relevante in operarea sistemelor de rezervari, specifice industriei turistice. (Iris Plus, Dertour, EuroSite, GTA, Hotelcon, FTI, Miki, Worldspan, Amadeus, Asig Expres).


BENEFICII OFERITE

Se discuta in urma interviului.


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Eurolines România este alcătuit din 12 societăţi, are 450 de angajaţi, deţine cea mai mare reţea de distribuţie a produselor turistice din ţară, 6 agenţii francizate în Germania, o flotă de 35 de autocare şi aproximativ 200 de autoturisme.

Din luna septembrie a anului 2011, reteaua de agentii a Grupului reprezinta brandul TUI Travel Center prin Eurolines Romania.

TUI Travel PLC este cea mai mare companie de turism din lume, operează în 180 de ţări, are aproximativ 30 de milioane de clienţi anual şi peste 71.000 angajaţi. La nivel mondial compania are trei departamente principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts şi Cruises.