Recrutam : Logistica Transport pentru desfasurarea activitatii in Franta

TELLUS BRASOV SRL

09-10-2014 | EXPIRA LA 08-11-2014

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Misiunea voastra este de a organiza si sprijini furnizarea bunurilor de catre transportatori in numele clientilor lor. Ca intermediar, alegeti mijloacul de transport ( rutier , feroviar , fluvial si aerian ), cel mai adecvat pentru expeditor si destinatar. Poate fi national sau international.

Agent de expediere :gestioneaza din punct de vedere administrativ expeditia si receptia bunurilor internationale si se ocupa de transportul acestora.El este recrutat de la serviciul import-export de o companie mare sau de catre companii specializate in transportul international. El efectueaza operatiuni administrative si comerciale legate de transportul inetrnational. Agentul de expediere are grija de toate documentele de transport , inclusiv formularele si certificatele necesare , formularele de reglementare la declaratia vamala, certificatele de transport de materiale periculoase, daca este cazul , certificatele de sanatate in cazul in care este necesar, cum se manifesta bunurile/ marfurile in toate cazurile

El organizeaza transportul efectiv al marfurilor. Alege modul de transport adecvat : maritim , feroviar , fluvial , aerian sau combinat.El contracteaza furnizarea de servicii de la companiile de transport. El este responsabil pentru buna desfasurare a fiecarei livrari.Aceasta meserie este cunoscuta sub numele de expeditor, broker vamal.

Operator de transport : organizeaza si controleaza circulatia marfurilor (colectare , livrarea ) din punct de vedere al eficientei transporturilor. Coordoneaza activitatea mecanicilor si gestioneaza parcul auto.Monitorizeaza starea echipamentului. Indeplineste functia de manager.

Salariu: negociabil

Asteptam cv-uri la adresa cv@tellusjobs.eu


CERINTE

Cerinte:
- sa stie sa cordoneze
- sa stie sa urmareasca bursa de transporturi
- sa aibe cunostinte din lb Franceza Oligatoriu + Engleza ori Turca ori Rusa ori Poloneza ori Bulgara ori Araba.


DESCRIEREA FIRMEI

SELECTIA SI DETASAREA FORTEI DE MUNCA IN TARA SI IN STRAINATATE