Medici Psihiatri si Pedopsihiatri Sudul Frantei

Medicis Consult

12-06-2017 | EXPIRA LA 14-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam Medici Psihiatri si Pedopsihiatri pentru clientul nostru, Spitalul din orasul Béziers, situat in Sudul Frantei (la 15 Km de marea Mediterana).

POSTURILE
Post in spital public care se ocupa de un teritoriu de 300 000 locuitori.
Polul Psihiatrie este compus din: 3 sectoare de Psihiatrie
adulti, 1 intrersector de psihiatrie generala, 1 unitate sanitara si 1 sector de pedopsihiatrie. Spitalul are si structuri de consultatie la Agde, Pézenas, Bédarieux si in centrul orasului Béziers.
Activitate de garzi la domiciliu

Posibilitate de post 50 % in cadrul unitatii sanitare si 50% in regim de consultatie de psihiatrie de legatura si urgente in CH de Béziers.
Posibilitate de post 100% in sectorul de de psihiatrie generala, incluzand consultatii de psihiatrie de lagatura in CHG de Pézenas. Medicul se ocupa de o unitate intraospitaliera de 19 paturi (60%), situate in apropierea centrului istoric al orasului Beziers.

Pentru Pedopsihiatri:
Activitate in cadrul unei unitati mobile pentru adolescenti (echipa pluridisciplinara compusa din 2 infirmiere, 1 psiholog si o secretara).
Activitate in sectorul pedopsihiatrie, in cladiri complet renovate, in imediata apropiere a Marii mediterana.
In serviciul de Pedopsihatrie lucreaza 6 Medici specialist si un medic rezident.

Postul este deschis si specialistilor din UE. Medicis Consult si spitalul din Beziers vor insoti si sustine candidatul pe durata procesului de recunoastere pe langa CNG (Centre national de gestion), in vederea obtinerii echivalentei in Franta. Pe durata demersului administrativ, medicul va lucra la spital in calitate de PAA (Praticien attaché associé - salariul se negociaza in functie de experienta).

Béziers (situat la 15 KM de marea Mediterana) este al doilea oras din departamentul Herault si al 4lea din regiunea Languedoc-Roussillon. Este un oras dynamic de 75 000 locuitori cu un mare potential turistic prin prisma climatului, a proximitatii plajelor dar si prin bogatia patrimoniului.

Beziers este un oras cunoscut si datorita productiei de struguri, pentru rugby à XV sau la Feria, care atrag anual in jur de un milion de participanti.
Locurile turistice din Beziers sunt centrul istoric, le Canal du Midi si cele 9 ecluze de Fonséranes, inscrite de l’Unesco, pe lista Patrimoniului umanitatii.


CERINTE

Diplma de medicina generala obtinuta in UE ;
• Diploma de medic specialst obtinuta in UE ;
• Franceza la un nivel de conversatie


BENEFICII OFERITE

Salariu conform grilei spitalicesti din Franta (4.000 € net/luna)
Activitatea de garda fiind remunerate extra. Posibilitate de cariera spitaliceasca.
• 5 saptamani de concediu platit/an
• zilde de RTT
• Cazare gratuita timp de 3 luni de zile


DESCRIEREA FIRMEI

Cabinet francez de selectie si plasare de medici romani in Franta, aflat la Paris. Nu percepem comision de colaborare candidatilor. Pentru interviul de angajare, asiguram transportul in tren si cazarea.

www.medicis-consult.com