Medici de familie in Germania si Franta, in 2015

Job Connect

20-07-2015 | EXPIRA LA 19-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

La inceput de 2015, oferim noi oportunitati medicilor de familie care doresc sa profeseze in Germania sau Franta.

Pentru Germania, va propunem un post intr-un cabinet de medicina de familie din zona de vest a Germaniei, in zona Numbrecht. Medicul care detine cabinetul se apropie de varsta de pensionare si doreste sa lase in urma sa un medic care sa preia pacientii. Ii va oferi acestuia suportul sau in ceea ce priveste sistemul medical, comunicarea cu pacientii si alte aspecte, pana la adaptarea si acomodarea completa a noului medic.

De asemenea, pentru Germania va stam la dispozitie si pentru alte zone sau posturi in spitale, in functie de preferintele dumneavoastra, avand colaboratori in mai multe teritorii germane.

Pentru Franta, sunt doua locatii unde colaboratorul nostru cauta medici care sa preia cabinete. In Franta sistemul este diferit de cel german si chiar de cel roman: ca medic de familie in Franta veti avea statut liberal.

Zonele celor doua cabinete sunt centrul Frantei – spre est, o localitate cu 23000 de locuitori, centru universitar si sudul Frantei, o localitate cu 10000 de locuitori.


CERINTE

Cautam, pentru toate aceste posturi, medici care vorbesc limba germana, respectiv limba franceza.
Pentru Germania este necesar, pentru primirea Approbation-ului, un certificat lingvistic de nivel B2, obtinut de la un Institut recunoscut in Germania. Putem discuta si daca nu aveti acest certificat, dar aveti cunostinte de nivel mediu – avansat de limba germana sau va pregatiti pentru examenul de B2.

Pentru Franta nu este necesara o atestare a cunostintelor, insa competentele lingvistice vor fi evaluate de catre Colegiul Medicilor, inainte de a va aproba intrarea in Colegiu.

Pentru ambele tari este necesar sa aveti certificatele de conformitate de la Ministerul Sanatatii. (dupa diploma de licenta si dupa diploma de medic specialist).

Mai presus de toate, este important sa va doriti un inceput nou intr-o tara si intr-un mediu nou. Daca printre obiectivele dumneavoastra pentru acest an se gaseste cel de a deveni medic in Germania sau in Franta, atunci este posibil sa gasiti implinirea intr-unul din aceste posturi disponibile.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.