Medic Stomatolog - preluare cabinet in Franta

Moving People

30-10-2014 | EXPIRA LA 29-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Proiectul implica preluarea unui cabinet stomatologic in Franta, cabinet dotat, utilat, cu o lista de pacienti si o cifra de afaceri atestata prin documente contabile.

Pentru primele luni, activitatea se va desfasura sub coordonarea medicului titular, pentru a facilita acomodarea si integrarea.

Moving People va ofera suportul in toate etapele premergatoare plecarii (cursuri de limba franceza, traducerea documentelor si depunerea la Ordinul Medicilor, training, vizita de lucru etc) si asistenta permanenta dupa instalare.

Proiectul este unul de amploare si detaliile referitoare la fiecare dintre etapele care urmeaza a fi parcurse vor fi discutate cu fiecare candidat.

- Efectuarea de consultatii si interventii ce tin de stomatologia generala;
- Efectuarea de lucrari protetice si implanturi;
- Servicii de radiologie si interpretare;
- Disponibilitate de a desfasura activitatea 4-5 zile/saptamana.


CERINTE

- Min. 3 ani experienta;
- Cunostinte de radiologie+interpretare - constituie avantaj;
- Cunostinte si experienta in implanturi dentare - constituie avantaj;
- Persoana comunicativa, dinamica, cu abilitati antreprenoriale, dornica de continuarea carierei in Franta.


BENEFICII OFERITE

Se va discuta cu fiecare candidat.


DESCRIEREA FIRMEI

MOVING PEOPLE este o companie belgiana dedicata profesionistilor din domeniul medical, specializata in recrutarea de cadre medicale pentru spitale, case de odihna si centre de ingrijire medicala si pentru sectorul farmaceutic. In 8 ani de activitate sustinuta, datorita suportului si intermedierii noastre, mai mult de 2000 de persoane calificate in domeniul medical (medici specialisti, medici rezidenti, asistenti medicali) si-au gasit un loc de munca atractiv in Franta si Belgia.