Ingrijire copii in FRANTA- AuPair

Europrorecruit SRL

13-01-2015 | EXPIRA LA 12-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Aceste job-uri se adreseaza in general fetelor, acestea având mai multe abilități în relația cu copii. Vârsta acceptată este cuprinsa intre 18 si 30 de ani. Persoanele care aleg acest tip de job, au ca atributii principale: ingrijirea copiilor, sa aibe grija de ei, sa-i ajute la lectii, sa se joace cu ei, sa le faca baie, sa ii conduca la scoala sau alte activitati etc. Se lucreaza 30 de ore pe saptamana.


Responsabilitățile Au-Pair-ului Franta:

- Sarcinile candidatei sunt in principal legate de copii: sa aibe grija de ei, sa-i ajute la lectii, sa se joace cu ei, sa le faca baie, sa ii conduca la scoala sau alte activitati etc. Ea trebuie sa participe si la sarcinile casei!

Conditii pentru AuPair Franta sunt :

- 30 ore de lucru/sapt;

- Curs de franceza (platit de candidata);

- 90 euro/sapt, bani de buzunar;

- 2 zile de concediu/sapt;

- Durata contractului poate varia de la 3 luni la 12 luni;

- Candidata are o camera separata si va folosi baia copiilor sau una separata.

Costurile candidatului AuPair- Franta:

1) Taxa procesare dosar si verificare eligibilitate in valoare de 360 lei, platibili la momentul semnarii contractului de mediere si inscrierii in program;

2) Tariful de mediere in valoare de 400 Lire sterline, pentru care aveti 2 optiuni de plata:

200 Lire Sterline (beneficiind de o reducere de 50%) - platibili la cursul BNR din ziua platii, la momentul semnarii contractului cu familia gazda, inainte de plecare;
sau
100 Lire Sterline - platibili inainte de plecare la semnarea contractului cu familia gazda si 300 Lire Sterline din primele 2 castiguri

3) Biletul de avion.

* Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!


CERINTE

- Cunoasterea lb franceze la un nivel conversational;
- Varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani;
- Detinerea permisului de conducere categoria B constituie avantaj;
- Sa detina cazier judiciar curat.


BENEFICII OFERITE

- Masa si cazarea sunt asigurate in orice caz;
- Bani de buzunar, candidatele nu au statut de salariat ci de student, suma este de 90- 100 euro/sapt. In plus familia trebuie sa asigure transportul candidatei la cursul de franceza (abonament sau plin la masina). Se pot acorda si alte avantaje, dar nu este obligatoriu.
- Candidata va lucra 30 ore/sapt, programul se organizeaza in functie de nevoile familiei. Va avea 2 zile libere pe saptamana.
- Locatiile sunt in regiunea Rhône Alpes in general, in zona rurala si urbana;
- Candidatele trebuie sa vorbeasca un pic lb franceza.


DESCRIEREA FIRMEI

EUROPRORECRUIT este o agenţie de recrutare cu experienţă în selecţia şi plasarea forţei de munca în străinătate, acreditată de Ministerul Muncii, cu sediul in București , care vine în sprijinul clienților și candidaților prin intermediul agențiilor din teritoriu.