Dulgher, Fierar-Betonist, Zidar - pentru FRANTA

Eurorenova

28-04-2011 | EXPIRA LA 28-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam URGENT sef echipa sau maistri constructori specializati in STRUCTURI pentru santiere din Franta ( pentru realizarea de suporti din beton pentru sustinerea afisajelor de pe autostrazi ). Experienta medie minimum 5 ani in domeniu.Cunoasterea obligatorie a tuturor operatiunilor legate de executia unei structuri:
>trasarea aliniamentelor si a cotelor de nivel cu aparatele topometrice(teodolit si,respectiv,nivela)
>cunoasterea perfecta a planurilor de cofraj si armare a elementelor structurii
>intocmirea necesarului de materiale pt cofrare si sustinerea cofrajelor(planul de panotaj,etc)
>cunoasterea sistemelor de cofraje modulare tip DOKA, PERRI, HUNEBECK, etc.
Cunoasterea limbii Franceze la nivel de vorbit mediu, constituie un avantaj important.


CERINTE

Coordonarea unei echipe de meseriasi cu un nr de 3-4 persoane. Preia planurile de constuctii; traseaza amplasamentul obiectului de constructie sau partea din obiectul de constructie care ii este repartizat, folosind aparatele de trasare topometrice(teodolitul si nivela); intocmeste planul de panotaj(in cazul cofrajelor) cu lista de materiale necesare executiei acestuia; intocmeste lista cu marcile de armatura necesare;explica muncitorilor din subordine etapele de executie;se ocupa de aprovizionare uneltelor, sculelor si a celorlalte materiale(cofraje,armaturi,material de zidarie,etc) la punctul de lucru din depozitele si magaziile santierului;supravegheaza tot timpul executia si MUNCESTE EFECTIV CU MUNCITORII, ACOLO UNDE CONSIDERA CA LUCRAREA CERE PREZENTA LUI PERMANENTA;verifica lucrarile la finalul lor si le preda superiorilor sai din santier.ATENTIE: orice greseala in executia lucrarilor care i-au fost incredintate ii ESTE IMPUTABILA !


DESCRIEREA FIRMEI

Eurorenova s.r.l. este o societate de constructii cu capital integral privat, cu sediul in Oradea, al carei profil consta, in principal, in executarea lucrarilor de constructii de orice tip – constructii noi ,reparatii si reabilitari , extinderi si modernizari ale unor constructii deja existente, inclusiv instalatiile aferente.
Societatea lucreaza in subantrepriza cu diferite firme de constructii din Franta, Germania si Austria.