Clinica din Franta angajeaza medici specializati in: Geriatrie, ATI, Endocrinologie, Medicina de Urgenta

Job Connect

26-11-2014 | EXPIRA LA 26-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem compania Job Connect si de 5 ani ne dedicam activitatii de a face posibila intalnirea dintre angajatori din Europa (clinici, spitale si cabinete) si medici din Romania.
In urma acestor intalniri, multi medici profeseaza acum de 1,2,3,4 sau 5 ani in tari ca Germania si Franta.

Una dintre colaborarile in desfasurare in prezent este cu o clinica din Franta, care cauta sa angajeze pe termen lung (nedeterminat) medici din urmatoarele specializari: Geriatrie, Anestezie si Terapie Intensiva, Endocrinologie, Pneumologie si Medicina de Urgenta.


Clinica se afla in zona de nord – est a Frantei, in departamentul Ardennes, la doua ore distanta de capitala Paris.
Este un oras care numara peste 55000 de locuitori.

Clinica dispune de 900 de paturi, dispuse in mai multe departamente: Anestezie si Terapie Intensiva, Cardiologie, Chirurgie viscerala si vasculara, Diabetologie, Geriatrie, Ginecologie, Hematologie, Hepato-Gastro-Enterologie, Boli infectioase, Nefrologie/ Dializa, Neurologie, ORL, Ortopedie, Pediatrie, Pneumologie, Reumatologie, Urologie.


CERINTE

Cu aceasta informatie ne indreptam catre medicii care doresc sa profeseze in Franta pentru o perioada mai lunga de 1 an, medici specialisti din specializarile mentionate si mai sus: Geriatrie, Anestezie si Terapie Intensiva, Endocrinologie, Pneumologie si Medicina de Urgenta.
Daca vorbiti si scrieti limba franceza la nivel cel putin mediu si aveti certificatele de conformitate eliberate sau in curs de eliberare, va invit sa discutam si sa va ofer detalii care sa va ajute sa luati o decizie.


BENEFICII OFERITE

Va oferim suport in pregatirea dosarului pentru Colegiul Medicilor, inainte de angajare si in relatia cu angajatorul, pana la un an de la angajarea dumneavoastra va stam alaturi pentru a fi siguri ca sunteti acolo unde doriti sa fiti si lucrurile se intampla asa cum a fost stabilit.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.