Angajam Consilier Vanzari

SC HYDRO TOOLS SRL-D

05-10-2017 | EXPIRA LA 04-11-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautăm consilier de vanzari care să se ocupe de consilierea clienților, proiectarea (recomandarea) de instalatii sanitare in functie de cerintele fiecarui beneficiar, intocmirea listelor de cantitati, tine legatura cu furnizorii si se ocupa de comenzi si livrari, ofera solutii tehnice corespunzatoare pentru toate tipurile de imobile (locuinte unifamiliale, ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri, spatii comerciale etc) dar și de menținerea și extinderea portofoliului de clienți al companiei.


CERINTE

Colegul nostru trebuie sa aiba minim studii medii, sa fie comunicativ si onest, sa aiba dorinta de a ajuta clientii si hotararea de a-si indeplini targetul, sa respecte atat colegii cat si clientii , sa fie serios si sa isi doreasca sa invete si sa evolueze cat mai mult.

Colegul nostru trebuie sa fie o persoana vesela si optimista, sa se alature cu elan si sa se integreze in echipa noastra, sa fie dispus sa lucreze atat pe teren cat si din birou, si sa isi duca la bun sfarsit toate proiectele .

- Competente si aptitudini de utilizare a calculatorului : Word, Excel, PowerPoint, etc
- Abilitati de comunicare bine dezvoltate, spirit de echipa, bun coordonator, bun organizator,
- Limbi vorbite : Engleza, Italiana nivel mediu,
- Permis cat. B
- Cunostinte minime in instalatii sanitare ( pompe de apa, hidrofoare, etc )


BENEFICII OFERITE

- Un pachet salarial care recompenseaza dorinta de performanta cu salariu fix si comision din vanzari + bonusuri de performanta
- Sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si entuziasta.
- Mediu de lucru placut si atmosfera de lucru deschisa.
- - Cursuri de pregatire si perfectionare profesionala;


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastră îşi desfăşoară activitatea într-un mod responsabil, promovând exclusiv conceptul durabilităţii. Produsele comercializate de noi, aparțin liderilor mondiali în soluții de pompare avansate și poartă sigla Pedrollo, Grundfos sau Wasserkoning fiind, de mai bine de 20 de ani, cele mai calitative.

Drumul nostru nu se oprește, cu siguranță, aici. Împreună cu partenerii noștri avem în plan dezvoltarea unor noi generații de produse Premium care să răspundă prompt provocărilor cu care vă confruntați. Noi materiale, tot mai rezistente și mai performante, sisteme de eficientizare a consumului sunt doar câteva din punctele de interes ale echipei noastre de dezvoltare.