SEF DE SANTIER

MARINA CREWING AGENCY

28-08-2014 | EXPIRA LA 27-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

SEF DE SANTIER
Companie internationala, dezvoltator de top in constructii civile si industriale recruteaza pentru proiect major sef de santier cu experienta in executia lucrarilor civile si industriale de minimum 5 ani.


RESPONSABILITATI:

Are in subordine directa maistrii, sefi de lucrari si formatiile/ echipele de muncitori din cadrul santierului pe care il conduce .
• Asigura conducerea directa a activitatilor de executie a lucrarilor/ produselor, in conformitate cu prevederile documentatiilor tehnice, ale normativelor in vigoare si ale procedurilor tehnice de executie (PTE), la nivelul de calitate si la tennenele stabilite in contractele incheiate cu clientii
• Raspunde de implementarea sistemului de management al calitatii m cadrul activitatilor desfasurate de santierul pe care il conduce, fiind investit de catre Directorul general, cu autoritatea necesara pentru acest scop .
• Controleaza si actioneaza pentru ca produsele livrate la locul de punere in opera sa fie insotite de copiile documentelor de calitate primite de la fumizori .
• Anunta responsabilul CTC din cadrul societatii, indata ce depisteaza produse, servicii sau lucrari care sunt neconforme, in vederea constatarii si deschiderii rapoartelor de neconfonnitate (RNC) .
• Verifica, la primirea produselor, existenta si corelatia datelor de identificare cu cele din documentele insotitoare.
• Asigura manipularea corespunzatoare si depozitarea produselor primite, conform prescriptiilor tehnice, indicatiilor comisiei de receptie si prevederilor procedurilor tehnice aferente
• Tine evidenta si asigura conservarea datelor de identificare a materialelor puse in opera, precum si transmiterea acestora in inregistrarile de calitate aferente lucrarilor executate de santier .
• Urmareste si asigura ca procesele de executie din cadrul santierului sa se desfasoare numai pe baza de proceduri si instructiuni care sa defmeasca precis si complet modul de lucru .
• Controleaza inainte de inceperea executiei, indeplinirea tuturor cerintelor stabilite in documentatii si in PTE
• Asigura executarea lucrarilor de constructii contractate cu clientii, in conformitate cu PTE, PCC si cu graficele de esalonare .
• Urmareste si asigura consemnarea in inregistrari ale calitatii ce reprezanta indicatori de stadiu (FCC, PV predare-primire fronturi de lucru, PV de receptie calitativa, PV receptie lucrari care devin ascunse, PV de control, PV de probe, buletine de incercari, etc.) toate datele privind verificarile, incercarile si inspectiile efectuate la executia lucrarilor/ produselor pe faze intermediare determinante si in final in vederea acceptarii acestora. Asigura gestionarea inregistrarilor calitatii conform, prevederilor din procedurile aplicabile .
• Participa la evaluarea competentei personalului din subordine, formuleaza propuneri cu privire la calificarea si dupa caz instruirea personalului din cadrul santierului si asigura participarea acestuia la programele de calificare sau instruire aprobate de conducerea societatii, precum si examinarea/ testarea finala a cursantilor
• Intocmeste la termenele stabilite, informarile, rapoartele si situatiile cerute de conducerea societatii, cu privire la activitatile desfasurate si rezultatele obtinute .


Va rugam sa trimiteti un CV si recomandari pe adresa de email email marinacrewing@gmail.com


CERINTE

Studii superioare de specialitate (absolvent Universitatea Tehnica de Constructii)
Experienta de minim 5 ani pe santier;
Capacitate de coordonare a echipei in subordine;
Capacitate de asumare a responsabilitatii si de a lua decizii;
Persoana dinamica, motivata, flexibila;
Persoana serioasa, ordonata, responsabila;
Respectarea deadline-urilor;
Rigurozitate, atentie la detalii;
Abilitati de lucru in echipa;
Abilitati reale de planificare si organizare;
Cunostinte soft management de proiect;
Experienta in lucrul cu programe de deviz pentru constructii
Cunostinte de operare PC: MS Office , AUTOCAD;
Limba Engleza – nivel mediu;


BENEFICII OFERITE

• Pachetul salarial se va negocia individual in momentul interviului.
• Siguranta locului de munca
• Afirmare in cadrul unuia dintre cei mai mari dezvoltatori in constructii civile si industriale