Responsabile tehnico cucitura / Responsabil tehnic cusatorie

SECURIT GRUP

27-03-2019 | EXPIRA LA 28-03-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cercandosi tecnico in cucitura per nostro moderno reparto dove realizziamo cuciture tecnici, di resistenza e estetici per le attrezzature di sicurezza di lavoro in altezza e per arrampicare, una persona disposta ad imparare e svilupare.


CERINTE

Compiti e riqueste :

Il candidato deve avere:
- Esperienza in cucitura;
- Esperienza nel coordinare una squadra di produzione;
- Capacità analitica, pianificazione e organizzativa;
- Capacita’ utiliso PC, Office;
- Buona conoscenza dell'italiano parlato / scritto.

Requisiti :
- Fornisce supporto tecnico per reparto di cucitura;
- Verficare e controllare ordini di lavorazione per l’organizzazione del lavoro e delle risorse, in base alle scadenze degli ordini;
- Gestione del personale assicurandosi che gli operatori lavorono nel rispetto della qualità e delle produzioni orarie richieste;
- Mantenere contatto con l’ufficio Italiano per tutti aspeti tecnici;
- Controllare giornalmente le dichiarazioni di produzione delle operatrici;
- Gestire le non conformità del reparto cucitura.


BENEFICII OFERITE

Offriamo:
- Stipendio sopra la media;
- Bonus di produzione;
- Ticketi pasto;
- Diduzione del trasporto;
- Un ambito’ proffesionale, pulito e l’occasione di affirmarsi in una ditta in continuo sviluppo.


DESCRIEREA FIRMEI

SECURIT GRUP S.R.L înfîinţată, în anul 2004 la DEVA este deja afirmată în domeniul oxidării anodice (eloxării) a aluminiului şi a aliajelor sale, inclusiv a celor cu conţinut ridicat de cupru, zinc şi siliciu. Societatea este de certificata pentru managementul calitatii (ISO 9001) si de mediu (ISO 14001).
Aprecierea crescândă pe piaţă a societăţii a fost atinsă datorită abordării în activitate a două principii fundamentale: tehnologia de avangardă si formarea unei echipe unite de ingineri şi 30 colaboratori de înaltă specializare. Spaţiile productive se întind pe o suprafaţă mai mare de 3000mp, dispunând de o curte mare şi de o magazie spaţioasă pentru primire, păstrare şi expediere a produselor. Locaţia optimă este ideală pentru preluarea comenzilor din oricare parte a Europei având la dispoziţie o reţea de logistică şi comunicare eficientă, competitivă şi operativă . ACTIVITATEA PRODUCTIVA: profesionalitate şi competenţă, repetabilitatea culorilor in anodizarea colorata, anodizare(eloxare) lucioasă, opacă, satinată / normală, semidură, dură . Studiul atent al pieselor şi utilizarea suporţilor speciali din titan, permite obţinerea unor excelente rezultate garantând absenţa semnelor lăsate de punctele de contact. ANODIZAREA (ELOXAREA) : Este un tratament de suprafată a pieselor din aluminiu, în scop decorativ şi de protecţie anticorozivă, fiind realizata prin oxidarea electrochimică controlată a suprafaţei aliajelor din aluminiu. Instalaţia modernă cu ciclu închis, proiectată şi construită în Italia, este formată din 33 cuve de proces şi 2 cuptoare pentru uscare. Volumul util al vaselor este de 1.1 mc având ca dimensiuni de gabarit intern: 2300 mm lungime; 400mm lăţime şi 1200 mm adâncime. Pentru garantarea unei înalte calităţi, se utilizează produşi chimici şi dispozitive de lucru exclusiv de fabricaţie italiană. TIPURI SI GROSIMI DE ANODIZARE(ELOXARE): grosimea stratului de oxid variază de la 2 la 100 microni, chiar şi pe aliajele cu conţinut ridicat de cupru, zinc şi siliciu. Se executa anodizare de protectie naturală si colorată cu o variată gamă de culori CLARIANT garantate ca uniformitate şi repetabilitate, satinare chimică, lustruire chimica, oxidare dura si semidura,vibrofinisarea si sablarea pieselor din aluminiu, diverse asamblari.