Functionar economic

NEFERTITI Human Capital Consulting

11-07-2008 | EXPIRA LA 17-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie din domeniul importului de echipamente de birotica. Infiintata in anul 1991, ca firma de comert exterior , in domeniul echipamentelor electronice si serviciilor operationale, compania s-a pozitionat in timp printre printre primii 5 operatori de pe piata, oferind in acest moment solutii complete de echipamente de birotica. Solutiile oferite sunt personalizate si perfect adaptate la nevoile clientilor sai, unii dintre acestia aflati in portofoliu inca de la inceperea activitatii.

In cativa ani activitatea firmei s-a extins la nivel national, acum detine 18 birouri in teritoriu si doua in Bucuresti iar din 2001 este certificata ISO 9001.

Tocmai aceasta dezvoltare sta la baza activarii a noi posturi in organigarama firmei.

Avantajele lucrului in cadrul acestei echipe sunt multiple:
- Continua imbunatatire a performantelor si cunostintelor profesionale prin organizarea de programe intensive de formare profesionala periodice
- Recompensarea performantelor prin bonsuri de realizari
- Transportul asigurat – masina de serviciu
- Etc.

- asigura relationarea cu clientii firmei: solicita documentele economice, emite documente economice, inregistreaza documentele venite de la acestia, receptioneaza eventuale reclamatii ale acestora

- realizeaza si inregistreaza facturile, chitantele , avizele, bonurile de consum

- incaseaza si efectueaza diferite plati cash

- raporteaza situatia inregistrarilor catre sediul central al companiei - Bucuresti

- preia si distribuie corespondenta (scrisa sau voce)


CERINTE

- experienta in domeniul economic (facturare, casierie, etc) minim un an
- experienta intr-o companie din domeniul IT , birotica este un plus
- cunostinte economico-financiare
- lucrul cu un ERP (preferabil Navision) constituie un avantaj
- corectitudine, seriozitate, autodidact


BENEFICII OFERITE

- salariu motivant
- bonuri de masa
- spor de vechime
- bonusuri periodice


DESCRIEREA FIRMEI

NEFERTITI Human Capital Consulting iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/ schimbarea/ consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte, fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta.
Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Nefertiti Human Capital Consulting nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.