Inginer Calitate Laborator

Adept Human Resources

12-10-2016 | EXPIRA LA 11-11-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie japoneza,important producator de componente auto, angajeaza Ingineri Calitate Laborator (Mase Plastice) pentru fabrica din Dej.

Responsabilitati:

- Efectuarea masuratorilor si verificarilor specifice laboratorului pentru produsele din plastic conform cerintelor de omologare, reclamatiilor, produselor de serie si a pieselor componente a matritelor si/sau a pieselor cumparate in baza comenzilor de masurare.
- Efectuarea masuratorilor/verificarilor specifice laboratorului in cazul auditelor de produs pentru produsele din plastic in baza comenzilor de masurare.
- Efectuarea masuratorilor/verificarilor in cazul recalificarilor pentru produsele din plastic in baza comenzilor de masurare.
- Efectuarea masuratorilor specifice laboratorului pentru produsele din plastic conform desenelor/datelor CAD in baza comenzilor de masurare.
- Intocmirea si difuzarea rapoartelor de masurare si a rapoartelor de verificare.
- Examinarea rapoartelor de masurare cu abateri de la specificatii si informarea superiorului.
- Administrarea si arhivarea documentatiei aferente laboratorului.
- Rasponsabilitatea tehnica pentru aparatele de masura si dispozitivele de verificare din laborator.
- Monitorizarea dispozitivelor de masura si verificare conform procedurilor de lucru si a specificatiilor (contabilizare, urmarirea duratei de valabilitate, inscriptionare, valabilitate).
- Monitorizarea parametrilor de lucru din laborator.
- Contacteaza compania autorizata atunci când sunt probleme cu echipamentul de măsurare.


CERINTE

- Experienta intr-o pozitie similara de cel putin 2 ani
- Cunostinte desen tehnic
- Experienta cu instrumentele clasice si moderne de masurare (subler, micrometru, microscop digital, CMM Mistral)
- Limba engleza - nivel conversational


DESCRIEREA FIRMEI

Adept Human Resources ofera o gama flexibila de servicii de recrutare. Echipa noastra de consultanti este specializata in identificarea si atragerea talentelor pentru diverse roluri intr-un numar mare de industrii. Ne mandrim cu experienta si cunostintele acumulate atat in ceea ce priveste candidatii, cat si clientii, in industriile in care ne focusam. Avand in vedere know-how-ul acumulat de Consultantii nostri de-a lungul timpului, putem oferi o solutie in orice situatie.

Scopul nostru este sa construim parteneriate cu clientii nostri, nu sa actionam ca un simplu furnizor. Reusim sa facem acest lucru plecand de la o intelegere in profunzime a afacerii dezvoltate de catre acestia, a mediului in care activeaza si a cerintelor lor specifice. Ca rezultat, oferim un serviciu profesionist, personalizat si eficient din punct de vedere al costurilor.

www.adepthr.ro