Responsabil Administrare Clienti

Personal Services Group

08-09-2014 | EXPIRA LA 08-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Personal Services Group angajeaza pentru NHR Agropartners SRL:

Responsabil Administrare Clienti

NHR Agropartners S.R.L, este importatorul de traditie al marcilor New Holland si Pottinger si lider de piata pentru segmentul de masini si utilaje agricole din Romania, fiind membra a concernului austriac VA Intertrading AG.
Cu infrastructura la nivel national in continua dezvoltare si o experienta de peste 13 ani, NHR Agropartners S.R.L. doreste sa primeasca in echipa sa noi membrii dinamici impreuna cu care sa isi continue cresterea si dezvoltarea.

Descrierea postului:
Postul presupune imbinarea activitatii de suport acordat departamentului de vanzari piese de schimb, cu cea de gestiune a activitatii departamentului de service al companiei.

Responsabilitati:
- specifice activitatii departamentului de service: operarea in sistemul de gestiune ERP al companiei a unei evidente in timp real a activitatii colegilor din departamentul de service pe baza documentelor incheiate de catre acestia cu clientii, include facturare, analiza instrumente de plata, inregistrari lucrari in garantie, etc;
- specifice in derularea relatiilor cu clientii companiei: contactarea clientilor pentru prezentarea anumitor oferte promotionale sau programe derulate de companie, activitatea de contractare, acordarea suportului necesar indeplinirii cerintelor clientilor, gestionarea cazurilor de neplata, etc.


CERINTE

- Studii finalizate – domeniul economic, agricol, tehnic sau industrial;
- Abilitati de operare PC (Word si Excel - nivel mediu);
- Limba engleza - la nivel mediu/avansat;
- Experienta in relatia cu clientii (minim 6 luni);
- Foarte bune abilitati de comunicare;
- Atitudine proactiva si transparenta;
- Initiativa si dorinta de a construi o cariera solida in domeniu;
- Capacitate de lucru in echipa;
- Capacitate de a gestiona simultan sarcini diferite;
- Initiativa si dorinta de a construi o cariera solida in domeniu.


BENEFICII OFERITE

Detalii:
Tel: 021.310.48.00 / 0728.063.417
E-mail: info@oferimdemunca.ro
Website: www.oferimdemunca.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Personal Services Group este una dintre firmele cele mai importante din domeniul leasingului de personal si al recrutarii de personal din Ungaria.

In Romania, suntem o companie aflata intr-o crestere dinamica, punand pe primul loc satisfacerea dorintelor clientilor nostri, calitatea serviciilor, promptitudinea si rigurozitatea implementarii proiectelor.