Reprezentant Magazin Bals, Filiasi, Suceava, Galati

Germanos Romania

09-01-2017 | EXPIRA LA 08-02-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

SCOP: Vanzarea produselor si serviciilor oferite de companie, prin reteaua de magazine, catre clienti, respectand standardele si
politicile companiei.
Începe o carieră de succes!
Dacă ai studii medii finalizate cu diploma de bac, îți place să vorbești direct cu clientii și ești pasionat de tehnologie, atunci ești perfect pentru job!
Cum va arata o zi din viata ta la Germanos:
• Vei veni in intampinarea clientilor pentru a identifica nevoile acestora
• Vei face recomandari privind produsele si serviciile oferite de companie
• Vei oferi clientilor informatii despre caracteristicile tehnice, metodele de instalare, garantie si alte detalii tehnice
• Vei promova produsele şi serviciile companiei in scopul cresterii veniturilor, apeland la campaniile promotionale ale companiei;
• In procesul de vanzare vei incasa bani si vei emite documentele necesare (factura, bon fiscal, certificat de garantie, contract etc.)
• Vei tine gestiunea banilor incasati si vei inregistra in sistemul informatic toate operatiunile de vanzare ale magazinului, vei face rapoarte de vanzare si vei pregati documentele necesare pentru depunerea banilor la banca
• Vei face receptia noilor produse si vei asigura depozitarea corespunzatoare a lor
• Vei mentine standardele de curatenia a magazinului, de aranjare a produselor in raft, de tinuta personala si atitudine fata de clienti
• Vei participa la traininguri periodice pentru noile produse si servicii ale companiei


CERINTE

Daca:
• Ai cel putin studii medii, cu diploma de bacalaureat sau esti student
• Te pasioneaza tehnologia si esti atras de o cariera in vanzari
• Abordezi cu deschidere si intelegere clientii
• Detii minime cunostinte de MS Office (email, internet, Word, Excel)


BENEFICII OFERITE

• Venituri in functie de performanta ta (salariu fix si comision motivant)
• Traininguri pentru produse si servicii Telekom si de relationare cu clientii
• Dezvoltarea abilitatilor si competentelor personale care te vor ajuta in cariera ta viitoare
• Oportunitati de dezvolare a carierei in cadrul Telekom


DESCRIEREA FIRMEI

Pentru o carieră de succes, vino in echipa Germanos!

GERMANOS Telecom Romania, parte a grupului Telekom Romania este cel mai mare lanţ de magazine de telefonie mobilă din ţară care şi-a asumat misiunea de a conecta consumatorii obişnuiţi cu tehnologia mobilă. GERMANOS este prezent in Romania din 1996, consolidandu-şi de-a lungul anilor poziţia de lider in domeniu.

Primul magazin GERMANOS a fost deschis in Atena (Grecia), in anul 1980, intr-o locaţie de doar 20 de metri pătraţi, fiind specializat in vanzarea de baterii.

Lansarea telefoniei mobile pe piaţa din Grecia, in anul 1994, a reprezentat un moment important pentru GERMANOS care a devenit reţea de magazine specializată in telefonia mobila.

Reţeaua magazinelor GERMANOS constituie cea mai de incredere alegere pentru achiziţionarea unui telefon mobil, dar şi pentru service-ul acestuia. De ani de zile deja, GERMANOS garantează o servire excelentă, compania fiind specializată in alegerile de service de pionierat.

In orice magazin GERMANOS intri in lumea celor mai noi tehnologii mobile: produse şi servicii de telefonie mobilă (telefoane mobile, produse şi servicii Telekom Romania), accesorii pentru telefoane mobile şi servicii post vanzare, dar şi produse şi accesorii digitale precum camere foto, camere video, playere audio, telefoane DECT, carduri de memorie, servicii de noua generaţie precum conexiuni ADSL, televiziune digitală, servicii de voce oferite de Telekom Romania.

Alături de produsele telecom, gama de servicii oferite de GERMANOS Telecom Romania include: G-Garanţie pe viaţă - garantie pe toată durata utilizării telefonului mobil, G-agenda plus transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil in altul, G-service tehnic, G-plata facturilor pentru serviciile Telekom Romania, G-creditare posibilitatea achiziţionării produselor in rate sau G-ticket bilete la marile evenimente, G-precomandă oferă in avanpremieră cele mai noi produse de telefonie.

Cu peste 1000 de tineri entuziaşti ce lucrează atat in magazine, cat şi in zonele de suport, GERMANOS este una dintre cele mai dinamice companii din industria in care activează.

Eşti o fire energică, ai iniţiativă şi esti dornic da a obţine rezultate? Iţi place munca in echipă, ai o capacitate de acomodare rapidă la schimbare şi eşti conştient că in centrul atenţiei tale trebuie să fie CLIENTUL? Atunci noi suntem echipa din care să faci parte!