Coordonator echipa vanzari pagini web

s.c. Legal Solution s.r.l.

02-01-2015 | EXPIRA LA 01-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Identifica si recruteaza echipa de vanzari. Prezinta incepatorilor modul de lucru si face instruirea initiala. Verifica si coordoneaza activitatea echipei. Planifica si urmareste realizarea targhetelor de productie.Comunica direct cu directorul de proiect.Participa la instruirile saptamanale organizate de firma.


CERINTE

Persoana potrivita pentru acest post are urmatoarele caltati si abilitati :
Atitudine pozitiva, abilitati de lider, poate sa recruteze personal si sa organizeze interviuri, este autoeducabila, perseverenta, are rabdare, orientata spre rezultate, cauta solutii, este organizata.
Scopul este recrutarea, instruirea si managerizarea unei echipe de 10 agenti de vanzari.
Minimul acceptat este de 5 agenti. Sub acest numar se considera ca activitatea nu este realizata corect si se poate inceta colaborarea.
Agentii trebuie sa fie activti si sa aiba minim 50% din targehtul lunar, altfel nu se considera agenti activi si nu sunt luati in calcul.


BENEFICII OFERITE

Renumeratia este diret proportionala cu rezultatele prin oferirea unui procent din productia echipei. Conform targheturilor de productie, venitul este cuprins intre 400 si 700 euro
Alte beneficii(Ex:abonament tel nelimitat, acces sala fitness)
Instruire continua (comunicare, vanzari, coordonare si leadersheep )


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o echipa dinamica si in plina dezvoltare. Lucram la nivel national si avem nevoie de oamenii capabili asa cum speram sa fii si tu pentru a dezvolt proiectul la nivel international.
Suntem in domeniu de aproape 10 ani si tot ce facem este cu pasiune si ne bazam pe propria experienta. Stim ca succesul nostru este interdependent cu succesul oamenilor din echipa pe care o formam.