Tehnician Sisteme de securitate

SC DIGITAL TEHNO PLUS SRL

03-04-2017 | EXPIRA LA 03-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Proiectarea si instalarea sistemelor de securitate;
Realizarea lucrarilor de punere in functiune, intretinere si service a sistemelor de securitate (supraveghere video CCTV, interfonie, sisteme de alarma, control acces si pontaj, sisteme de detectie a incendiului, sisteme integrate de securitate);
Deplasarea la sediul clientului, pentru interventii, in urma solicitarii acestora sau asigurarea asistentei tehnice telefonic;
Oferirea clientului un training minim de utilizare a echipamentului;
Intocmirea documentatiei necesara fiecarei interventii pentru o cat mai buna gestionare si remediere a defectiunii (fisa de interventie/fisa de intrare in service/proces verbal de predare primire);
Gestionarea interventiilor in functie de gradul de prioritate, stabilit de managerul direct, astfel incat sa se indeplineasca atributiile stabilite pentru ziua respectiva, alegandu-se traseul optim pentru indeplinirea lor.


CERINTE

Absolvent studii medii cu profil tehnic: Inginerie electrica, Electronica si telecomunicatii sau Tehnologia Informatiei, Automatica si Calculatoare, Instalatii electrice.
Experienta ca inginer/tehnician instalare si punere in functiune sisteme de securitate: supraveghere video (CCTV), interfonie, sisteme de alarma, control acces si pontaj.
Cunostinte solide de IT&C (retelistica, transfer date, cablare structurata), cunostinte avansate PC, Windows si Microsoft Office (Word, Excel, Outlook).
Experienta in domeniul securitatii.
Permis conducere cat.B de minim 1 an fara evenimente.
Seriozitate, punctualitate, spirit de echipa.


BENEFICII OFERITE

Salariu foarte motivant, in functie de nivelul de implicare, performanta si rezultate.
Dezvoltare profesionala intr-un mediu tanar, competitiv, team building.
Se ofera masina de serviciu si telefon mobil.


DESCRIEREA FIRMEI

Digital Tehno Plus srl, companie privata, cu capital integral românesc, a reusit ca in aproape 10 ani de activitate sa detina o cota de piata buna la nivel local pentru sisteme de automatizari, sisteme de securitate si control acces. Experienta pe care o detine in sectorul sistemelor de securitate si automatizari industriale, precum si colaborarea stransa pe care o are cu cele mai cunoscute firme in domeniu, sunt pentru clientii nostri cele mai bune garantii, ca putem oferi solutii eficiente si sigure.