Profesor limba engleza

As Creative Human Development

23-02-2015 | EXPIRA LA 25-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Echipa noastra este in crestere si suntem in cautare de profesori performanti de limba engleza pentru centrul Neuron English Constanta.


CERINTE

CUM AR TREBUI SA FIE ACEASTA PERSOANA CA SA FIE SI EA SI NOI MULTUMITI DE COLABORARE?

1. Poate sa fie experimentata, masteranda sau proaspat absolventa a unei facultati de profil. Certificarile Cambridge sau echivalente constituie un avantaj … Nu conteaza varsta… numai atitudinea!

2. Sa aiba „lipici” la copii. Copiii sunt acele fiinte perfecte si instinctive pe care nu le poti „aburi”, si care te pot indragi din prima. Sau nu.

3. Sa isi doreasca foarte mult sa se dezvolte pe sine. Cadrul il cream noi, dorinta trebuie sa existe. Doar cei ce evolueaza mereu vor putea ajuta cu adevarat copiii sa evolueze.

4. Sa aiba abilitati de comunicare, sa poata intretine o relatie de durata cu colegii dar si cu parintii. Sa fie receptiva la feedback.

5. Sa manifeste entuziasm si pasiune. Copiii o fac.

6. Sa aiba cunostiinte despre psihologia copilului, si de asemenea experienta ajuta.

7. Sa iubeasca copiii si sa stie sa "se joace".

8. Sa fie descurcareata, flexibila si spontana. Cand ii dam o situatie de rezolvat, sa nu se opreasca pana nu gaseste solutia. Gandirea creativa ajuta mult. Noi stim sa colaboram cu copiii bazandu-ne pe spontaneitatea lor, fara pedepse si fara a impune reguli absurde.

9. Sa fie harnica si serioasa in abordarea sarcinilor. Fiecare curs cu copiii are in spate ore de pregatire si organizare.

10. Sa stie sa zambeasca. Atmosfera noastra este deschisa si sprijina cresterea profesorilor si copiilor prin motivare pozitiva.

11. Sa fie disponibila sa lucreze in echipa si sa ii ajute pe ceilalti din organizatie.

12. Nu este nevoie de 3 facultati, dar de cei sapte ani de acasa, da.


BENEFICII OFERITE

1. Mediu de lucru centrat pe dezvoltarea personala. Nu exista limite ale potentialului uman.

2. Training, coaching, invatare experientiala, feedback.

3. Formare continua, acces la informatii si studii relevante din domeniu, pe plan international. Suntem o companie internationala la origine.

4. Pachet salarial motivant.

5. Posibilitate de promovare in cadrul organizatiei. Crestem impreuna, dezvoltam mereu programe educationale pentru copii.

6. Atmosfera de lucru excelenta. Satisfactii cu adevarat speciale. Cand poti sa faci o diferenta pentru un copil, te vei simti ca si cum ai avea aripi. Deja credem ca stii asta : )

DE CAND AVEM NEVOIE?
Cat mai repede. Daca ai citit acest anunt, te entuziasmeaza ideea de a lucra cu noi si te potrivesti perfect cu descrierea, trimite-ne un mail cu CV-ul tau si scrisoarea de intentie la adresa hello@neuronenglish.ro. Te asteptam in echipa.

P.S. Da, te rugam, un SHARE! Poate ai un prieten/prietena care va fi omul potrivit la locul potrivit. Multumim!


DESCRIEREA FIRMEI

Educatie