Fundatia Health Action Overseas angajeaza in Constanta Asistent Social

Fundatia pentru o Viata mai Buna

08-01-2018 | EXPIRA LA 07-02-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Fundatia Health Action Overseas organizatie non-guvernamentala cu activitate in domeniul asistentei persoanelor cu dizabilitati, angajeaza in Constanta Asistent Social program flexibil 12 ore/sapt.

Responsabilitati: Asistentul social raspunde de realizarea activitatilor specifice managementului de caz in vederea atingerii unui cat mai inalt grad de independenta si integrare in comunitate a beneficiarilor fundatiei, persoane cu dizabilitati.


CERINTE

Cerinte: Studii superioare de specialitate finalizate, abilitati de comunicare si relationare, capacitatea de a lucra individual si in echipa, rezistenta la stress, cunostinte de limba engleza cel putin la nivel mediu. Experienta profesionala de minim 2 ani.


DESCRIEREA FIRMEI

FVB este o organizaţie neguvernamentală şi non-profit, fondată în anul 1999 de organizaţia irlandeză Health Action Overseas. FVB urmăreşte dezinstituţionalizarea tinerilor cu dizabilităţi intelectuale sau etichetaţi ca având dizabilităţi intelectuale şi sprijinirea părinţilor care au în îngrijire tineri cu dizabilităţi să-i menţină în familii, deci în comunitate. Fundatia derulează proiecte în Constanţa şi Galaţi, în parteneriat cu autorităţile locale.