Firma, angajam web designer in Constanta

Publicitate In Out

20-11-2014 | EXPIRA LA 20-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati:
- creare website-uri
- customizare, SEO si mentenanta a site-ului nostru
- realizare diferite machete grafice pentru flyere/printuri


CERINTE

Cunostinte de:
- Web design
- Php
- MYSQL
- Flash
- SEO
- Corel
- Photoshop


DESCRIEREA FIRMEI

Publicitate In Out este o proaspata agenţie de publicitate din Constanta, formata din oameni cu o experinţă mare în domeniul publicităţii, ce vă întâmpină cu o gamă largă de produse şi servicii de cea mai bună calitate.

Misiunea noastră este de a ne folosi cunoştinţele şi imaginaţia, pentru a construi şi dezvolta notorietatea clientului, într-un timp cât mai scurt, prin dezvoltarea relaţiei cu acesta în cadrul unui schimb continuu de informaţii. Pentru a avea succes în publicitate, ne-am bazat de la început pe următoarele elemente: pasiune, cunoaştere, experienţă, creativitate, curiozitate şi viziune.

Atuul nostru principal?
Ştim să vedem dincolo de aparenţe, în profunzime şi să găsim elementul unic.

Creem identităţi vizuale şi asigurăm asistenţă în implementare, mai exact, în managementul schimbării fizice a elementelor atinse de noua identitate vizuală. Aceste elemente variază de la grafică, website, până la materialele tipărite etc.

Orice brand de succes se diferenţiază de concurenţă şi are o poveste interesantă în spatele lui.
Scopul nostru este de a depăşi aşteptările dumneavoastră vis-a-vis de ceea ce poate o agenţie şi ceea ce ar trebui să fie, prin oferirea unei gândiri inovatoare şi a unei game largi de servicii.

Clienţii noştri sunt din domenii diverse, de la distribuitori sau reprezentanţi locali ai unor firme de renume, la producători şi en-grosişti pânã la firme mici şi mijlocii .
Cei ce ni s-au alăturat ştiu că originalitatea şi creativitatea îşi fac mai uşor simţită prezenţa într-un cadru liber, lipsit de orice fel de restricţii sau constrângeri.

Dorim să venim în sprijinul dumneavoastră cu soluţii care să vă asigure: creşterea vânzărilor, atragerea de noi clienţi sau să vă câstigaţi fidelitatea clienţilor existenţi.

Detalii veti gasi in curand si pe site-ul nostru www.inpublicitate.ro