DIRECTOR SERVICE AUTO

sc auto park development network srl

28-11-2014 | EXPIRA LA 30-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

- planifica si organizeaza activitatea de service auto
- elaboreaza si propune strategii pentru atragerea si fidelizarea clientilor
- verifica si monitorizeaza modul in care s-a efectuat diagnosticarea si monitorizarea autovehiculelor


CERINTE

- experienta minim 3 ani
- excelente abilitati de comunicare si negociere
- foarte bun organizator


BENEFICII OFERITE

detalii dupa interviu


DESCRIEREA FIRMEI

Activitatea de Diagnoza si reparatie pompe de injectie si injectoare
Delphi, Bosch, Denso, Siemens
Dezvoltarea din ultimii ani a sistemelor de alimentare prin injectie a condus la nasterea unei ramuri specializate care se ocupa in mod special de pompe de injectie si de injectoare.
Societatea noastra activeaza in domeniul reparatiilor mecanice si electronice a componentelor sistemelor de injectie, respectiv utilaje, automobile, autoutilitare, turbosuflante si cardane transmisie. In acelasi timp acoperim si aria de comercializare de pompe de injectie - noi sau reconditionate, si alte produse speciale acestui domeniu.
• Activitatea noastra este axata pe doua directii: servicii profesionale : diagnosticare
• reparatie.

Service-ul nostru detine acreditare Delphi pentru testarea si repararea injectoarelor si a pompelor de injectie . In plus fata de concurenta directa, oferim servicii de inalta calitate si pentru motoarele echipate cu sisteme de injectie BOSCH, SIEMENS, DENSO.
Echipamentele din dotare sunt concepute si realizate exclusiv de catre HARTRIDGE (producator englez de echipamente pentru SERVICE DIESEL),
Politica firmei se bazeaza pe un management al calitatii serviciilor oferite care are la baza cooperarea cu clientii nostri pentru atingerea obiectivelor comune, orientandu-ne spre nevoile acestora.
Strategia comerciala dupa care ne ghidam vizeaza in primul rand nivelul calitativ ridicat al serviciilor si in egala masura politica de preturi avantajoase precum si termenele de livrare prompte.



.