Consultanti vanzari servicii financiare

Confidential

04-10-2017 | EXPIRA LA 06-10-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie europeana de prestigiu, lider national in domeniul srviciilor financiare nebancare, recruteaza in vederea unei colaborari pe termen indelungat parteneri vanzari produse si servicii financiare si tranzactii imobiliare.


CERINTE

Studii minim liceale, abilitati de comunicare, spirit antrepenorial, disponibilitate pentru o activitate individuala in cadrul unei echipe, capacitati de invatare si aplicare de lucruri noi, orientare catre dezvoltare personala, castiguri financiare si cariera pe termen indelungat.


BENEFICII OFERITE

Apartenenta la un brand profesionist si de notorietate, mediu de lucru placut si dinamic. Asiguram spatiul office pentru desfasurarea corecta a activitatii si instruirea de specialitate livrata de traineri profesionisti. Venituri motivante, compuse din comisioane din vanzari, dar si SUMA FIXA, neconditionata de nivelul si volumul comisioanelor, precum si alte beneficii nefinanciare. Posibilitate atat de cariera individuala pe termen indelungat in cadrul companiei cat si de accedere intr-o pozitie de management.