Colaboratori zonali

Pentagon Business Com

20-01-2016 | EXPIRA LA 19-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

In vederea intaririi prezentei locale, Pentagon Business Com – Partener Alcatel Lucent Enterprise din 1996, cauta colaboratori pentru orasele: Constanta, Galati, Bacau, Suceava, Iasi, Targu Mures, Brasov si Craiova.

Atributiile principale constau in vanzarea echipamentelor de telecomunicatii si serviciilor aferente pe care Pentagon Business Com le promoveaza, eventual si prestarea serviciilor de baza privind instalarea si intretinerea acestor echipamente.

Va rugam trimiteti un CV detaliat in care sa includeti asteptarile salariale din momentul angajarii permanente la adresa de email office@pentagon.ro cu mentiunea „colaborator zonal”.


CERINTE

Candidatii ideali vor avea cel putin cunostinte de baza referitoare la centrale telefonice si echipamente de date (switch, router, wifi), abilitati comerciale si o buna cunoastere a pietei locale de telecomunicatii.


BENEFICII OFERITE

In primele 3-6 luni colaboratorii vor fi platiti in sistem de comision, iar ulterior, in functie de realizari, se asigura angajare permanenta cu realizarea unui punct de lucru in zona.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma de telecomunicatii private, Partener Alcatel Lucent Enterprise din 1996.