Business Account Manager - Telekom Partener

SABED CALL

17-03-2015 | EXPIRA LA 26-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

CANDIDATUL IDEAL:
Minim studii medii - Cunostinte operare calculator (Word, Excel).- Persoana dinamica, cu abilitati excelente de comunicare, spirit organizatoric, capacitate de a lucra in conditii de stres.- Experienta in domeniul vanzarilor directe, asigurari, produse financiare

RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Vinde solutii de comunicare potrivite conditiilor de piata si obiectivelor companiei prin abordare de vanzare consultativa.• Protejeaza/creste profitabilitatea clientilor prin angajamente pe termen lung in cadrul segmentului deservit.• Identifica oportunitati de business prin invatarea si intelegerea nevoilor de comunicatii si de afaceri ale clientilor.• Dezvolta si mentine relatii win/win cu clientii existenti cu scopul de a creste valoarea portofoliului.• Cunoasterea excelenta a produselor si serviciilor companiei, propunerilor financiare, produselor, serviciilor si portofoliilor competitorilor directi. Abilitatea de a dezvolta un caz solid contra competitorilor bazat pe produsele si serviciile, pe valoarea serviciilor, politica de pret si diferentiatorii Telekom.• Genereaza lead-uri de vanzari altor segmente/arii/canale de vanzare din companie.• Actualizarea permanenta si respectand standardele de calitate a informatiilor din Aplicatie.• Crearea unui plan de business pentru fiecare cont/client.• Printr-o raportare corecta si continua ajuta in planificarea strategiei de produse, preturi si servicii.
- Cursul de vanzari si produse obligatoriu

Venituri / BENEFICII:
- Salariu fix in conditiile unor realizari minime
- Pachet compensare motivant .comision substantial din contractele incheiate
- Comision/sim activat, bonusuri pentru target minim realizat ,bonusuri pentr performanta
- Acces la platforma de emitere a abonamentelor Telekom.
- Telefon de servici
- Programe de training, team-building
- Vacanta decontata de companie
- Asigurare de sanatate privata


Domeniu de activitate al companiei este intermedierea de servicii Telekom – voce mobila, date si voce fixa – pe segmentul B2B pentru Telekom Vanzari dedicate exclusiv persoanelor juridice.

Mesajul nostru catre voi:
Succesul nostru vine de la oamenii care alcatuiesc echipa. Oameni talentati, carora impreuna cu programele noastre de dezvoltare, reusim sa le dam forma si structura de care au nevoie pentru a deveni cei mai buni! Pentru ca pe zi ce trece businessul nostru devine mai complex, suntem mereu in cautare de oameni talentati. Indiferent de domeniul din care vii, daca ai asteptari la oportunitati continue de invatare astfel incat sa devii cel mai bun in ceea ce faci, suntem echipa potrivita pentru tine!""

Segmentul de piata abordat:

Soho – Small Office Home Office
Low Sme – Low Small and Medium Enterprises
Sme – Small and Medium Enterprises


CERINTE

.


BENEFICII OFERITE

.


DESCRIEREA FIRMEI

Partener Telekom