ANGAJAM VANZATOARE PT MAGAZIN DE MOBILA

LOGI BIC SRL

16-05-2014 | EXPIRA LA 18-05-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Realizeaza activitatea de vanzare
consilierea clientului in alegerea produsului dorit)
- Incaseaza contravaloarea produselor vandute cash si card (casa de marcat)
- Raspunde de respectarea prevederilor si reglementarilor interne
- Mentinerea unei bune imagini de piata a companiei


CERINTE

-persoana dinamica, motivata, responsabila
-abilitati de comunicare, sociabila
-experienta in domeniul vanzarilor de minim 3 ani.
-cunostinte uitilizare PC
- aspect fizic ingrijit


BENEFICII OFERITE

-Pachet salarial format din: salariu fix + bousuri in functie de rezultate(vanzari)


DESCRIEREA FIRMEI

SC Logi Bic SRL are ca obiect principal de activitate productia de mobilier (birouri, dormitoare, bucatarii, sufragerii, camere de tineret, tapiterie, mobila pt hol) si s-a nascut in urma cererii pe piata constanteana de produse de interior (mobilier, jaluzele si tamplarie PVC) . Ne adresam tuturor categoriilor de clienti, atat persoane fizice cat si persoane juridice.

Produsele noastre pot fi achizitionate din cele 3 showroom-uri de prezentare din Constanta (Pentru adrese si numere de telefon va rugam vizitati pagina de contact ) sau cere o oferta

Produsele din categoria comanda se vor realiza in urma discutiei , deplasarii si proiectarii , de aceea pentru partea de comanda preferam Judetul Constanta.

Producem modele in serie cat si mobilier personalizat pentru spatii casnice , comerciale sau hoteliere.

Linia moderna de fabricatie si certificarea ISO 9001/2008 de management al calitatii va asigura ca produsele noastre respecta inalte standarde de calitate.

Activitatea de productie se realizeaza cu utilaje performante ,utilizand materiale si accesorii diverse de ultima generatie. Societatea noastra are in componenta o echipa de specialisti care realizeaza masuratori la client , proiecte si design-ul pentru mobilierul la comanda.

Calitatea produselor si a serviciilor noastre si raportul pret-calitate foarte bun , au fost apreciate de clientii nostri cu care am realizat parteneriate de lunga durata .

Nu in ultimul rand locul 1 ocupat de SC Logi Bic SRL in topul anual al firmelor din Constanta in ani 2010 si 2011, demonstreaza aprecierea reala a firmei pe piata producatorilor de mobila.