angajam consultant fonduri europene

JUNIOR GROUP SRL

13-06-2017 | EXPIRA LA 15-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Alatura-te echipei noastre talentate
Esti in cautarea unui loc intr-un colectiv tanar, dinamic si carismatic? Noi te invitam sa ni te alaturi! Iti oferim posibilitatea sa cresti din punct de vedere profesional, sa beneficiezi de traing specific postului pentru care ai aplicat si multe alte oportunitati de dezvoltare in cadrul companiei.

SC JUNIOR GROUP SRL a fost înfiintata în anul 2002 cu scopul de a furniza produse si servicii în domeniul IT si de a oferi consultanta si asistenta în vederea accesarii programelor de finantare. Suntem un grup de firme ce activeaza in domeniul comertului si prestarilor de servicii, fiind o companie angajata in satisfacerea nevoilor curente si viitoare ale clientilor ei prin produse si servicii de inalta calitate.
De ce sa lucrezi la Junior?
Noi te motivam sa mergi mai departe, sa-ti depasesti zilnic limitele si sa te remarci din punct de vedere profesional. Suntem un colectiv, o echipa, o familie. Daca te-am convins, poti aplica pentru unul dintre posturile noastre.


CERINTE

Responsabilitati:
– Identifici oportunitatiile de finantare nerambursabila;
– Evaluezi eligibilitatea potentialilor clienti;
– Consiliezi clientii si partenerii/furnizorii acestora in vederea emiterii/obtinerii documentelor necesare intocmirii documentelor de finantare;
– Realizezi activitati de consultanta specifice evaluarii si contractarii proiectelor: intocmirea si verificarea cererilor de clarificari, consilierea beneficiarilor in cadrul vizitelor de evaluare.


BENEFICII OFERITE

Ce oferim noi? Un pachet salarial motivant, posibilitatea de dezvoltare si specializare, si mai important, un loc intr-o echipa dinamica, competitiva si amuzanta.


DESCRIEREA FIRMEI

JUNIOR este un grup de firme ce activeaza in domeniul comertului si prestarilor de servicii in mai multe domenii de activitate, fiind o companie angajata in satisfacerea nevoilor curente si viitoare ale clientilor ei prin produse si servicii de inalta calitate.
Managementul firmei stabileste si mentine standarde de lucru ridicate si militeaza pentru asigurarea transparentei depline in activitatea pe care o desfasoara in comunicarea cu toti detinatorii de interese in aceasta activitate,facand o datorie primordiala din mentinerea unor realtii corecte cu toti cei atasati obiectivelor firmei. Firma intelege sa fructifice toate oportunitatile ce se ivesc pentru satisfacerea, in cat mai mare masura, a clientilor ei, pentru imbunatatirea situatiei economice si a climatului de afaceri pe piata unde actioneaza.
Directiile de activitate dezvoltate de grupul JUNIOR sunt urmatoarele:

IT & C pentru companii si administratie
Solutii de securitate
Consultanta pentru obtinere finantari
Arhivare documente
Printing Digital