Angajam CADRU TEHNIC PSI

SC SEA PROTECT GROUP SRL

26-01-2016 | EXPIRA LA 25-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Întocmeşte , actualizează, păstrează şi pune în aplicare documentele operative de intervenţie şi răspuns în cazul producerii incendiilor.
- Verifică prin exerciţii de alarmare viabilitatea, starea de operativitate şi de intervenţie a serviciului.
- Elaborează şi aduce la îndeplinire planurile privind activităţile privind apărarea împotriva incendiilor anuale şi lunare, de pregătire a formaţiilor si salariaţilor.
- Conduce, lunar instructajele şi şedinţele de pregătire ale formaţiilor de intervenţie de intervenţie la incendii organizate şi tine evidenţa participării la pregătire.
- Întocmeşte documentaţii şi situaţii pe linia apărării împotriva incendiilor.
- Răspunde de asigurarea măsurilor de protecţie a populaţiei, bunurilor materiale, valorilor culturale şi mediului înconjurător împotriva efectelor incendiilor
- Răspunde de menţinerea în stare de operativitate/întreţinere a materialelor şi mijloacelor de intervenţie la incendiu.
- Prezintă informări cu privire la realizarea măsurilor pe linia apărării împotriva incendiilor, a pregătirii şi alte probleme specifice.
- Conduce acţiuni de intervenţie la incendii şi situaţii de urgenţă;.
- Răspunde de pregătirea şi informarea angajatilor din sectorul de competenţă.
- Propune măsuri de îmbunătăţire a activităţii de apărare împotriva incendiilor la nivelul companiei
- Acordă asistenţă tehnică de specialitate instituţiilor şi obiectivelor economice cu care s-au incheiat contracte de prestari servicii şi verifică îndeplinirea măsurilor stabilite :
- Participă la activităţile de prevenire (controale, cursuri, instructaje, analize, consfătuiri, concursuri) organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "DOBROGEA” al judeţului CONSTANTA şi la acţiunile stingere a incendiilor în zona de competenţă.


CERINTE

Studii medii
Certificat de calificare pentru profesia cadru tehnic cu atributii PSI
Experienta de minim 3 ani in domeniul situatiilor de urgenta

Capacitate organizatorică, initiativa, abilitati de comunicare , capacitati de adaptare si analiza ,spirit de observatie ,tact si spirit practic, sa fie corect , exigent , operativ in indeplinirea obligatiilor.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma de paza si protectie