AMBALATOR MANUAL- Tipografia Dacris Constanta

SC Dacris Impex SRL

12-05-2016 | EXPIRA LA 11-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- executa toate operatiile de coletare a produsului tiparit conform indicatiilor din comanda/fisa tehnologica;
- asigura infolierea, etichetarea, impachetarea produselor in vederea expedierii in conditii de calitate a acestora si in functie de cerinte;
- raspunde, impreuna cu ceilalti membri din echipa, de integritatea valorilor, bunurilor si stocurilor din depozit astfel incat sa asigure acuratetea operatiunilor;
- participa la curatenia, manipularea si aranjarea marfii in interiorul depozitului, respectand regulile de stocare a produselor cu scopul de a optimiza spatiul de depozitare.


CERINTE

- studii medii;
- abilitatea de a lucra sub presiune;
- persoana meticuloasa si organizata;
- persoana dinamica si activa;
- atitudine proactiva in relatiile de munca, orientata spre calitate si detalii.


DESCRIEREA FIRMEI

Dacris Impex este prezent de peste 17 ani pe piata romaneasca si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite. Dacris este unicul importator al produselor Pilot in Romania si distribuitor pentru branduri de renume precum: 3M, Fellowes, Tarifold, Xerox, HP, Esselte, Rapid, Aero, Etilux, Elba, Brother, Papyrus, Noki, Trodat, Tork, Aurora, M&M, L’Oblique.

In 2008 Dacris a lansat primul catalog de articole de birou ce continea produse realizate din materiale reciclate. A promis atunci ca va dezvolta constant aceasta categorie de produse eco. De aceea in catalogul anual de produse Dacris a creat un capitol special, destinat in exclusivitate produselor de birou eco.
In 2009 Grupul Dacris devine al doilea jucator national pe piata articolelor de birou si si-a mentinut pozitia pana in prezent.
In 2012 Dacris a primit premiul pentru “Regional Reseller of the Year”, cea mai importanta recunoastere la nivel european pe care o poate primi o companie specializata in distributia de birotica si papetarie.