Superbet angajeaza casieri- operatori pariuri sportive

SUPERBET

10-08-2015 | EXPIRA LA 09-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Informarea clienților în legătură cu produsele, promoțiile și regulile jocurilor aflate în derulare;
- Încasarea banilor pentru vânzarea serviciilor și produselor specifice;
- Acceptarea și validarea tichetelor de pariere;
- Întocmirea zilnică a documentelor contabile primare;
- Crearea unui mediu ambiental plăcut pentru jucători.


CERINTE

Candidata sau candidatul ideal:
- Studii medii absolvite;
- Cunoștințe de operare PC – nivel mediu;
- Atitudine orientată către client și bune capacități de comunicare;
- Persoană echilibrată, responsabilă, conștiincioasă;
- Loialitate, corectitudine și seriozitate.


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- Salariu, bonuri de masă/bonusuri atractive
- Oportunitatea unui loc de muncă stabil;
- Instruire de specialitate și dezvoltare profesională;
- Echipă tânără și dinamică, motivată și orientată spre atingerea obiectivelor;
- Program de lucru flexibil;
- Oportunităţi de promovare.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Superbet este condusă de către o echipă executivă cu o vastă experienţă în domeniul jocurilor de noroc din sud-estul Europei. Viziunea managementului superior cumulată cu experienţa dobândită în urma coordonării altor afaceri de succes s-au materializat rapid în performanţele firmei Superbet, care este recunoscută ca una dintre cele mai competitive companii din domeniului pariurilor sportive.

Superbet a dezvoltat până în prezent o reţea de peste 400 de agenţii cu spaţii generoase şi bine amenajate. Clienţii găsesc aici o atmosferă deosebit de relaxantă şi vin să parieze şi să vizioneze meciuri alături de prieteni sau alţi pasionaţi de sport şi pariuri sportive.

Varietatea produselor pe care le oferim, ne-au adus o binemeritată popularitate în rândul pariorilor.

Pentru pariurile sportive oferim cele mai bune cote şi avem cea mai diversificată ofertă de pe piaţă. Pentru acestea se acordă bonusuri la câştig, mărind valoarea cu până la 55%. Suntem singura casă de pariuri din România care avem în oferta de pariere campionatele naţionale de volei, baschet şi handbal.
Oferta pariurilor pe numere întruneşte peste 60 de loterii internaţionale, de pe toate continentele. Unele dintre loterii sunt cu extragere zilnică sau cu mai multe extrageri în aceeaşi zi – la loteria Win for Life numerele se extrag din oră în oră.
Pariurile live sunt pariurile pentru care niciodată nu ajungi prea târziu să le joci. Pe acestea poţi paria pe parcursul evenimentului în desfăşurare, sporindu-ţi şansele de câştig în funcţie de cursul evenimentelor de pe teren.
Pariurile pe cursele de câini îţi oferă o oportunitate de câştig la fiecare 5 minute, iar aparatele de joc te provoacă cu jocuri de ultimă generaţie.
BeSix, cel mai nou produs Superbet, a devenit in scurt timp unul dintre jocurile favorite ale clientilor nostri. Este un pariu pe numere în cotă fixă cu extrageri la fiecare 5 minute și care oferă șanse mari de câștig..
Calitatea şi diversitatea serviciilor pe care le oferim au presupus investiţii majore în infrastructură, logistică, IT, resurse umane şi programe de marketing. De asemena, profesionalismul şi implicarea totală a angajaţilor noştri au fost determinante în asigurarea succesului companiei.

Eforturile întregii echipe Superbet se concentrează pe extinderea şi consolidarea business-ului de pariuri sportive la nivel naţional şi pe permanenta diversificare şi modernizare a serviciilor pe care le oferim.

Viziune:

Clientul nostru este în centrul tuturor acţiunilor noastre şi dorim să-i oferim satisfacţie la cote maxime.

Misiune:

Să ne surprindem clienţii cu produse şi servicii inovatoare şi provocatoare, acoperind o gamă cât mai largă de preferinţe şi să obţinem poziţia de lider de piaţă.

Valorile:

Calitate şi diversitate. Îmbunătăţim în mod susţinut oferta de produse si servicii şi în acelaşi timp păstrăm cel mai înalt standard de calitate.

Responsabilitate. Ne asumăm şi respectăm angajamentele pe care le-am facut clienţilor şi partenerilor noştri.

Dinamism. Suntem permanent în căutarea performanţei şi a depăşirii propriilor limite, încurajăm inovaţia şi acţionăm pentru a oferi clienţilor noştri cele mai bune produse şi servicii.

Profesionalism. Profesionalismul, competenţa şi spiritul de echipă al angajaţilor sunt fundamente sănătoase ale dezvoltării unei companii de succes.