Responsabil de vanzari, zona Cluj

Job Connect

21-07-2014 | EXPIRA LA 20-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Acest anunt se adreseaza persoanelor din domeniul vanzarilor care isi doresc sa promoveze imaginea unei companii de top si sa ajunga, la randul lor, printre cei mai buni.

Clientul nostru este o companie multinationala, cu experienta de aproape 100 de ani in domeniul serviciilor de inchiriere si curatare articole textile pentru companii din diferite domenii (HoReCa, Sanitar, Industrie).

Ceea ce propune aceasta companie clientilor este externalizarea activitatii de schimbare, inlocuire, spalare, intretinere, service pentru articolele textile pe care le utilizeaza (salopete, uniforme personal, lenjerii de pat, fete de masa, sorturi, servete etc.).

Ca persoana responsabila de vanzari in cadrul acestei companii, veti avea majoritatea timpului ocupat cu vizite la clienti, in cadrul carora promovati serviciile si produsele companiei, prezentati oferte, negociati preturi, oferiti discount-uri si intretineti relatii foarte bune cu persoanele cu care intrati in contact. Atunci cand nu sunteti pe teren pentru a vizita clienti, va ocupati de prospectarea pietei pentru a identifica noi potentiali clienti sau cu redactarea de rapoarte pentru zilele ce au trecut si cu planificari pentru zilele care vor veni.


CERINTE

Sunteti persoana pe care o cautam daca aveti cativa ani de experienta in vanzari si ati vandut servicii pentru companii, daca v-ati situat mereu printre cei mai buni agenti din companie, daca iubiti vanzarile si interactiunile cu oamenii sus-pusi in companiile care va sunt sau va pot fi clienti.
Entuziasmul va este mereu aproape si nu spuneti "de ajuns" atunci cand primiti din nou refuzul unui client pe care l-ati vizitat de multe ori, fara a ajunge la un contract incheiat.
Vorbiti limba engleza fluent, putand astfel sa comunicati cu superiorii si colegii din alte tari in care compania este prezenta.
Sunteti o persoana stabila din punct de vedere profesional, v-ati oferit, pana acum, timp sa cresteti si sa va dezvoltati intr-o companie inainte de a o parasi, participand si la profiltul companiei, in acest fel.
Sunteti pe drumul spre "middle level" al carierei dumneavoastra si aveti viziune pe termen lung in domeniul vanzarilor.
Aveti o atitudine care va propulseaza catre reusita, cititi carti de dezvoltare personala si de vanzari, pentru ca "niciodata nu le stiti pe toate" si "intotdeauna este loc pentru mai bine".


BENEFICII OFERITE

Va regasiti in descrierea din randurile de mai sus? Cateva informatii in plus va vor ajuta in decizia de a aplica la acest anunt:
In cadrul companiei va veti bucura de un colectiv tanar, dinamic si ambitios; va veti bucura de beneficii materiale, cu ajutorul carora va puteti desfasura activitatea pe teren si la birou (masina, laptop, telefon etc.). Salariul dumneavoastra va fi compus dintr-o suma fixa si comision din contractele incheiate. Veti primi bonuri de masa si al XIII-lea salariu in fiecare an.
Va invit sa aplicati la acest anunt cu un CV in format europass, complet si actualizat si daca CV-ul dumneavoastra oglindeste descrierea de mai sus, vom discuta telefonic despre cum poate aceasta companie sa vina in intampinarea necesitatilor dumneavoastra actuale.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.