Reprezentant Vanzari B2B, Cluj

Job Connect

30-06-2014 | EXPIRA LA 30-07-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie multinationala angajeaza o persoana care sa se ocupe de vanzari in zona Cluj.

Compania este de origine austriaca si are experienta de aproape un secol in domeniul inchirierii de articole textile pentru companii din diferite industrii (industrial, HoReCa, sanitar).
De 9 ani ofera servicii si pentru companiile din Romania.

Dumneavoastra aveti experienta in domeniul vanzarilor directe? Va tenteaza o schimbare in aceasta perioada si va doriti sa lucrati pentru cei mai buni?

Ca reprezentant de vanzari pentru aceasta companie va veti ocupa cu promovarea serviciilor, veti vizita posibili clienti si clienti deja existenti (vorbim despre companii), veti cauta sa discutati cu persoane de decizie din cadrul companiilor, veti prezenta ofertele atat clientilor vechi cat si celor posibili, veti oferi recomandari in functie de nevoile pe care le au clientii.
Filozofia acestei companii este aceea ca activitatile enumerate mai sus duc la activitati precum incheierea de noi contracte, negocierea contractelor si alte activitati care concretizeaza rezultate, vanzari propriu zise.


CERINTE

Va invit sa discutam detalii despre companie, activitate, post daca dumneavoasta va regasiti in descrierea de mai jos:
- aveti experienta in vanzari directe (B2B);
- ati absolvit studii superioare;
- sunteti obisnuit sa fiti printre cei mai buni din compania in care lucrati;
- colegii va pretuiesc, superiorii va lauda si concurenta va admira;
- vorbiti si scrieti la nivel avansat limba engleza;
- in ultimii 5 ani ati avut cel mult doua locuri de munca, ceea ce indica faptul ca sunteti o persoana stabila din punct de vedere profesional;
- sunteti pasionat de oameni, de comunicare, de vanzari.


BENEFICII OFERITE

Compania ofera un salariu format dintr-o suma fixa si una variabila, in functie de vanzari. Pe langa salariu veti primi bonuri de masa si al XIII – lea salariu.

Pentru a afla detalii despre oferta salariala si ale aspecte, va invit sa aplicati la acest post sau sa trimiteti CV-ul dumneavoastra in format europass la adresa candidati@jobconnect.ro, impreuna cu un mesaj de intentie, in care sa mentionati ce va face potrivit pentru a ocupa acest post.

Va multumesc!


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.